Havelamper til hus og have

101 stk produkter
Kampagne
2201402(1).jpg

Havelamper er praktiske nødvendigheder, men også fine detaljer, der sætter prikken over i'et på din bolig. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af havelamper til enhver smag, behag og behov. Det er lige vigtigt at vælge de rette Havelamper , som det er at vælge døre, vinduer og farver til dit hjems ydre. Havelamper bliver ofte en integreret del af husets permanente arkitektur og er objekter, der vil benyttes i mange år. En god investering i havelamper kan endda også mærkes på ejendomsværdien! Havelamoer og udendørs belysning er helt enkelt smarte investeringer i godt design og praktisk funktion, der betaler sig selv.

Flotte og funktionelle havelamper

God udendørs belysning til haven og rundt om din bolig giver et hyggeligt indtryk og gør det behageligt at komme hjem når der er lys omkring huset. Online hos os på Trademax.dk kan du købe billige havelamper uden at kompromisse med kvaliteten.

Hvilke typer af havelamper har i?

Vi har et ret stort sortiment af havelamper og du kan vælge både store og prægtige varianter men også små. Vi har væghængte lamper og fristående. De fås desuden som nedgravningsspots som er perfekt til at lyse haven op med.

Har i solcellelamper?

Ja det har vi, vi har både lamper der skal graves ned og varianter der sættes ned i for eksempel rabatten. De oplades om dagen med hjælp af sollys hvilket er smart da lamperne senere tændes automatisk også hvis du ikke er hjemme.

Hvad skal jeg tænke på når jeg køber udendørs belysning?

Først og fremmest bør du tænke på hvor du har mest brug for lys. Er det på forsiden eller bagsiden af huset? Eller er det bare lidt hyggebelysning du vil have? Hos os på Trademax har vi smukke og dekorative lamper til din have.

Medfølger glødepære?

Når vi bruger tid ude vil vi gerne have at der skal være lamper der både lyser op og som gør det hyggeligt at sidde ude om aftenen. Online hos os på Trademax kan du købe billige og fine havelamper med både LED- og almindelige glødepære. Bemærk at glødepære skal købes til.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kan dæmpes
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne