Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 2 av 2 produkter
Udendørslamper er en effektiv måde at skabe stemning og gøre haven og terrassen mere indbydende. Vælg mellem spotlights for at lyse området omkring dit hus op. Online hos os på Trademax finder du flere billige varianter.

Skab en stemningsfuld atmosfære med spotlights i haven

Hvad er forskellen på spotlights og downlights?

Forskellen mellem spotlights og downlights er, at spotlights normalt er retningsbestemte, har et smalt armatur og giver et fokuseret lys, mens downlights normalt har et forsænket armatur, er placeret i lofter eller lignende og giver et mere diffust lys.

Hvor placeres spotlights?

LED-spots kan f.eks. placeres på trappen, facaden eller gulvet på balkonen. Eller hvorfor ikke placere dem på hver side af grusstien og lade dem lyse vejen op?

Hvordan skal jeg rette lyset?

Før du monterer dine spotlights, er det en god idé at overveje, hvad du ønsker at belyse og dermed fokusere på. Hvis du ønsker at belyse facaden, kan lyskilderne placeres enten på facaden eller på jorden og rettes mod facaden. Hvis du i stedet ønsker at skabe en levende have med belysning, kan du rette lyset mod buske, træer eller blomsterbede. Kun din fantasi sætter grænser!

Hvad er fordelene ved udendørs belysning?

Ved at bruge udendørs spotlights kan du mere eller mindre slette grænsen mellem indendørs og udendørs og forlænge den tid, du ønsker at tilbringe på terrassen eller i haven. Lyskilder i mørke giver også en følelse af sikkerhed og er meget dekorative.