Pool-lys

5 stk produkter
133806.jpg
Kampagne

At installere belysning i din pool er ikke kun smukt men også rigtig praktisk. Når det bliver mørkt er det helt fantastisk at tage et aftenbad og samtidigt have pool lamper der lyser din pool og have op. Hos Trademax finder du poolbelysning der passer alle typer af pools, så du kan svømme uanset tid på døgnet. Velkommen ind og udforsk vores sortiment af poolbelysning billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg bruge poolbelysning?

Med hjælp af lamper til din pool bliver stemningen og hyggen endnu bedre. Du lyser din pool op både dag og aften, og giver din pool et helhedsindtryk. med poolbelysning om aftenen kan du desuden tage en svømmetur når det er blevet mørkt.

Hvilke forskellige modeller af pool lamper tilbyder Trademax?

Hos trademax kan du finde pool lamper der flyder, belysning til pool væggen men også belysning til at placere rundt om poolen. Udforsk vores brede sortiment og bestil den poolbelysning der passer dig og din pool bedst.

Kan jeg styre lamperne i min pool?

Ved at kigge på nogle af vores LED-lamper til pool kan du vælge både lysstyrke og farve. nogle af vores modeller kan du styre med hjælp af fjernbetjening, så du nemt og praktiskt kan justere din poolbelysning lige når du vil.

Hvordan placere jeg min poolbelysning?

Din belysning til poolen kan du placere i poolen, enten på væggen eller i bunden. Det skaber en fed effekt. Vi tilbyder desuden flydende poollamper der giver et smukt lys om aftenen. Derudover er det sjovt med poolbelysning der flyder.

Kan jeg købe poolbelysning med magnet?

Selvfølgelig kan du det. Hos Trademax finder du poollamper som du nemt sætter fast med en magnet på din poolvæg. Du kan derfor flytte lampen efter behov, både under og over overfladen. Du kan også lade dem flyde frit i poolen.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne