Solcellelamper

143 stk produkter
1450510(1).jpg

Hvordan bruger jeg solcelle belysning udendørs?

Solcelle belysning er en smart måde at slippe for at trække el for at skabe lys udendørs. Du kan sætte smuk belysning langs med stier i haven hvilket ikke kun giver en hyggelig stemning men desuden øger sikkerheden. Lad solcelle belysningen spot belyse smukke buske og træer så haven bliver en oase. Du kan bruge solcelle belysning til at skabe et behageligt lys på altanen eller i haven. Ved at belyse terrassen og din grund vil du få en smukt indrammet bolig.

Hvordan vælger jeg solcelle belysning til balkonen?

Du kan vælge at have hængende solcelle belysning langs med væggene for at få en stilfuld og hjemlig følelse på balkonen. Ved at blande forskellige lamper kan du nyde længere af dagen på balkonen med stil. Solcelle belysning fungere lige så godt på indglasset balkon som åbne balkoner.

Hvordan skal jeg montere belysningens solpanel?

For at få så god kapacitet og opladning som muligt bør du sætte solcelle belysningen der hvor solen trænger ind og rette panelet cirka 45 grader. Sydvendt ville være det mest optimale. Skal du sætte den rundt om buske og træer så prøv at den den der hvor der er mindst skygge. Desto mere sollys, desto bedre oplader solcelle belysningen. Hvordan selve monteringen skal gøres variere mellem forskellige produkter og fremkommer i instruktionerne der medfølger.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)