categoryTopBlock

Havespot

78stk produkter
Udendørs lamper
Kampagne
Vil du lyse din have op og skabe en fortryllende effekt? Så er havespots det perfekte alternativ til dig. Men med hjælp af en havespot kan du belyse forskellige dele af din have for at give en fed fornemmelse. Hos Trademax finder du havespots til alle. Velkommen ind og bladre i vores brede sortiment.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan fungere en havespot?

En havespot er en lyskilde der giver et kraftigt koncentreret lys af noget eller et område. Lyskilden består enten af halogen eller LED som giver et parallelt og stærkt lys.

Hvilken farve skal havespotlyset have?

Hvilken farve du vil have på din havespot bestemmer du selv. skal det være varmt eller koldt lys, eller måske til og med en fed farve? I dag er det mest normalt med farver i varmt lys, men om du vil matche resten af din belysning med det, er en smagssag. Derefter er der forskel på lysstyrken mellem forskellige havespots. Er det noget højt du vil lyse op er det godt at købe en havespot med høj effekt.

Hvor skal jeg placere havespotlyset?

Det er fint at belyse med havespots på forskellige steder. Har du noget ekstra fint du vil have lys på er det perfekt at rette havespotlyset mod den. Ved at rette din havespot mod et træ, buske eller en fin statue skaber du en magisk følelse i din have.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne