Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Projektører

32 stk produkter
Viser 24 av 32 produkter
12
Vil du lyse din have op og skabe en fortryllende effekt? Så er projektører det perfekte alternativ til dig. Men med hjælp af en projektør kan du belyse forskellige dele af din have for at give en fed fornemmelse. Hos Trademax finder du projektører til alle. Velkommen ind og bladre i vores brede sortiment.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvordan fungere en projektør?

    En projektør er en lyskilde der giver et kraftigt koncentreret lys af noget eller et område. Lyskilden består enten af halogen eller LED som giver et parallelt og stærkt lys.
  • Hvilken farve skal projektøren have?

    Hvilken farve du vil have på din projektør bestemmer du selv. skal det være varmt eller koldt lys, eller måske til og med en fed farve? I dag er det mest normalt med farver i varmt lys, men om du vil matche resten af din belysning med det, er en smagssag. Derefter er der forskel på lysstyrken mellem forskellige projektører. Er det noget højt du vil lyse op er det godt at købe en projektør med høj effekt.
  • Hvor skal jeg placere en projektør?

    Det er fint at belyse med projektør på forskellige steder. Har du noget ekstra fint du vil have lys på er det perfekt at rette projektører mod den. Ved at rette din projektør mod et træ, buske eller en fin statue skaber du en magisk følelse i din have.