Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 18 av 18 produkter

Populære filtre

Hvert hjem har brug for et spejl. Faktisk er spejlet et af de vigtigste dekorative elementer i et hjem. Et kært barn har mange navne; entrespejl, badeværelsesspejl, soveværelse spejl, makeup spejl, helkropsspejl osv. Det ved vi hos Trademax, og derfor har vi udviklet et spændende udvalg af spejle, som du kan vælge imellem. Mange mennesker vælger et ovalt spejl, som har et blødere og mildere udseende end de kantede versioner. Men smag er forskellig, så du bør have flere varianter at vælge imellem. Tag et kig på vores udvalg af ovale spejle i forskellige størrelser hos Trademax for at se, hvilket spejl der passer til dit hjem.

Skab et spændende interiør med ovale spejle

Hvordan hænger jeg et ovalt spejl op?

Du kan hænge dit ovale spejl op ved at skrue det fast på væggen eller hænge det på en krog. Valget afhænger af, hvilken model af ovalt spejl du har. Se spejlets specifikationer, eller kontakt Trademax' kundeservice, hvis du er i tvivl, og de vil hjælpe dig. Husk at forbore og indsætte dybler, hvis du sætter spejlet op på en hård betonvæg, og indsætte molly-dybler, hvis du hænger det op på gipsplader.

Hvordan rengør jeg mit ovale spejl?

Puds dit ovale spejl med en blød klud. Ofte er der bare støv på spejlet, og en tør klud er helt fint nok. Hvis spejlet har fedtpletter, kan du bruge glasrens til at sprøjte det på og tørre det af med en klud.

Hvordan kan jeg få bedre lys i et ovalt spejl?

En almindelig fejl er at rette lyset direkte mod spejlet, men det vil kun gøre dig blind. Lyset skal i stedet skinne væk fra spejlet og hen imod det sted, hvor du står, når du kigger i spejlet. Hvis du finder dette vanskeligt eller har brug for ekstra lys, findes der ovale spejle med indbygget LED-belysning. Dette retter automatisk lyset korrekt.