Rundt spejl

100 stk produkter
Kampagne
  • Rund
1008259(1).jpg

Hjemmet er et sted at være, og med en praktisk og personlig indretning kan du skabe din oase. Der er mange steder i et hjem, hvor et rundt spejl kan passe godt ind. Måske på badeværelset, i soveværelset eller i gangen? Et rundt spejl kan bryde firkantede billedrammer og skabe dybde, hvilket kan løfte din indretning til et nyt niveau. Spejle er fantastiske indretningsgenstande og selvfølgelig også praktiske. Her hos Trademax finder du et stort udvalg af runde spejle i forskellige størrelser. Vælg en, der udtrykker din personlige stil!

Vælg et rundt spejl til dit hjem

Hvor passer et rundt spejl ind?

I gangen kan et rundt spejl på væggen eller på ydersiden af en garderobe være et godt valg. Hvis du har meget plads på væggen, vil et stort spejl give et smukt og fedt indtryk. Hvis du vælger et mindre spejl, kan det være praktisk i nærheden af døren, over en kommode eller en anden opbevaringsenhed, så du kan spejle dig i det som det sidste, du gør, inden du forlader hjemmet. Et rundt spejl fungerer også godt i badeværelser og soveværelser.

Rundt spejl som dekoration?

Et rundt spejl kan bruges med stor effekt som en stilfuld dekorativ detalje. Et rundt spejl med en smuk ramme kan se godt ud, hvis du har plads på væggen i din stue. Eller vælg et af vores runde spejle uden ramme, hvis du har mindre plads. Et kedeligt hjørne i dit hjem bliver smukkere af et mindre rundt spejl over en piedestal med en smuk plante eller statue. Det er detaljerne, der gør et hjem!

Større værelse med rundt spejl?

Spejle er gode til at skabe en illusion om, at rummet er større, end det er. Med et rundt spejl i et rum kan du skabe dybde og en følelse af bredde og rumlighed. Du er velkommen til at kigge i vores store udvalg for at finde et rundt spejl, der kan give dit rum et ekstra pift.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne