Poolbeskyttelse

80 stk produkter
1115474(1).jpg

Når du skal finde et cover til din pool, vil du støde på flere varianter. Ordet poolcover er en samlebetegnelse for alle de forskellige former for covers, du kan få til din pool. Nogle gange kaldes disse dæksler for pool overtræk, mens andre gange kaldes de poolbeskyttelse. De har begge den samme funktion, men det kan være et spørgsmål om deres design med nogle små variationer. Et poolcover skal dels forhindre ulykker og dels beskytte poolen. Jo mindre snavs der falder ned, jo mindre skal du vedligeholde og rengøre din pool.

Beskyttelse til pools, pool overtræk, pooltage og poolcovers

Er der pool overtræk til fritstående pools?

Poolcovers fås til både fritstående og nedgravede pools. Det er relativt nemt at håndtere et poolcover, da du blot trækker det over poolen. Du beskytter din pool ved at bruge et poolcover.

Hvornår skal mit poolcover være på?

Så snart du er færdig med at svømme eller bade, er det fornuftigt at sætte et poolcover på din pool. Et poolcover er til for at øge sikkerheden. Overdækning af pools er lovpligtigt, hvis vanddybden er mere end 20 cm. Formålet er at beskytte både bassinet og de personer, der ved et uheld kan falde i. Man tænker på børn og dyr, men voksne kan også være omfattet.

Hvornår skal jeg bruge et poolcover?

Et poolcover er til for at holde din pool så ren som muligt. Den forhindrer snavs, blade og andet i at falde ned i poolen. Et overtræk over din pool giver dig mange fordele i dit liv. For det første beskytter det poolen, og for det andet hjælper det med at holde varmen inde. Samtidig sparer du energi ved at have et poolcover eller et pooltag til din pool.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)