Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 5 av 5 produkter

Grillborde er den optimale løsning for at skabe ekstra arbejdsplads ved din grill. Den ekstra plads kan nemt indrettes til en arbejdsplads, hvor du kan forberede tilbehøret mens du griller. Grillbordet er også perfekt til at sætte tallerkener og fade så du slipper for at balancere med dem når du griller. Vi har grillborde i forskellige designs, blandt andet med hjul, så det nemt kan flyttes ved behov. En grillvogn giver dig masser opbevaringsplads i dit udekøkken. Lad grillbordet blive en samlingsplads, hvor du kan lave mad og samtidig være social med din familie og dine gæster.

Skab en hyggelig atmosfære med et grillbord

 

Sommeren er indbegrebet af grillmad og lange lyse aftener i haven. Hos Trademax mener vi at det skal være nemt og hyggeligt at lave mad udendørs - gør grillpladsen til den naturlige samlingsplads, når du laver mad udendørs. Grillbordet er perfekt når det er tid til at finde gasgrillen eller kulgrillen frem. Du har sikkert pøvet at stå med grill tilbehøret i den ene hånd og låget til grillen i den anden - og ikke mere plads til hverken tallerkener eller grill bestik. Et grillbord er både praktisk og smart, og har mange forskellige funktioner. Det kan bruges både til opbevaring eller som et lille ekstra køkken, hvor du kan tilberede tilbehøret mens du griller dine grillspyd. De smarte hjul på dit grillbord, gør at det nemt og enkelt kan bruges som serveringsvogn - det kan uden problemer flyttes når det ikke skal bruges. Vores grillborde med hjul er designet i en perfekt højde som gør det behageligt at arbejde ved.

 

Praktisk og smart med et grillbord 

 

Hos os finder du et bredt udvalg af gillborde og grillvogne i forskellige modeller, størrelser og designs. Fælles for dem alle er at de har gode opbevaringsmuligheder. Du har mulighed for at indrettet det som et lille ekstra udekøkken, hvor du har plads til alt fra krydderier, grillbestik grillhandsker og andet grilltilbehør, du har brug for når du skal tilberede den perfekte grillmad. For dig der ønsker mere opbevaringsplads har vi grillborde med 2 hylder. På den smarte hylde under bordet kan man nemt opbevare både grillkul eller grill tilbehør, som man normalt har svært ved at finde plads til. På de fleste af vores grill borde kan man flytte hylderne op og ned alt efter hvad der passer dig bedst. Du kan vælge mellem grillborde i træ i forskellige nuancer med en stabil metalramme, eller et helt enkelt grillbord i stål. Vores grillborde er naturligvis lavet i et slidstærkt og holdbart materiale som giver dit grillbord lang levetid. Trænger du til at opdatere grillen så har vi naturligvis også et udvalg af både kulgrill, gasgrill eller et grillovertræk til at beskytte og forlænge din grills levetid.