Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 379 produkter
1
...
16

Populære filtre

Dejlige udendørs bænke til et mere behageligt haveliv

 • Hvilket materiale findes til bænke?

  Der findes mange forskellige materialer at vælge imellem. Du kan købe en Trademax bænk i forskellige typer af træ. Vælg mellem fyrretræ, akacie, eller eukalyptus. Der findes også billige bænke i aluminium eller andet metal. Rattan eller plast er andre fine alternativ.
 • Skal jeg vælge en billig havebænk med ryglæn?

  Det er lidt af en smagssag og kommer også an på hvad du skal bruge bænken til. Vil du kunne lægge ting på bænken eller have den mest til børnenes leg er det lidt nemmere med bænke uden ryglæn. Skal den være behageligt at sidde på, er det bedre med et ryglæn. Mange synes også at bænke med ryglæn ser mere dekorative ud. Det er helt op til hver og en!
 • Hvordan vedligeholder jeg en havebænk bedst?

  En bænk i træ skal olieres hvis træet er ubehandlet. Malede bænke kan have behov for at blive malet igen efter nogle år. Plastik tørres bare af med en blød og fugtig klud med mild rengøringsmiddel, det samme gælder metal. Tag gerne bænken ind om vinteren.
 • Kan man få bord-bænkesæt?

  Nej desværre, men man kan sagtens købe et bord til. Perfekt til når vennerne kommer på besøg til eftermiddagskaffen eller aftenhygge med mad og drikke en lun sommeraften.