Bænke

579 stk produkter
Kampagne
69376f16ed45fc3fa885b21e6b517e74ce6b1227.jpg

Dejlige bænke til et mere behageligt haveliv

Når vejret tillader er det fantastisk at kunne bruge en billig bænk i haven. Når vejret ikke er det bedste ser det stadig hyggeligt ud med en Trademax bænk. Til eftermiddagskaffen, børnenes leg eller bare til pynt. En bænk fra Trademax er altid det helt rigtige. Du løber bænke og borde nemt og billigt online hos os.

Hvilket materiale findes til bænke?

Der findes mange forskellige materialer at vælge imellem. Du kan købe en Trademax bænk i forskellige typer af træ. Vælg mellem fyrretræ, akacie, eller eukalyptus. Der findes også billige bænke i aluminium eller andet metal. Rattan eller plast er andre fine alternativ.

Skal jeg vælge en billig havebænk med ryglæn?

Det er lidt af en smagssag og kommer også an på hvad du skal bruge bænken til. Vil du kunne lægge ting på bænken eller have den mest til børnenes leg er det lidt nemmere med bænke uden ryglæn. Skal den være behageligt at sidde på, er det bedre med et ryglæn. Mange synes også at bænke med ryglæn ser mere dekorative ud. Det er helt op til hver og en!

Hvordan vedligeholder jeg en havebænk bedst?

En bænk i træ skal olieres hvis træet er ubehandlet. Malede bænke kan have behov for at blive malet igen efter nogle år. Plastik tørres bare af med en blød og fugtig klud med mild rengøringsmiddel, det samme gælder metal. Tag gerne bænken ind om vinteren.

Kan man få bord-bænkesæt?

Nej desværre, men man kan sagtens købe et bord til. Perfekt til når vennerne kommer på besøg til eftermiddagskaffen eller aftenhygge med mad og drikke en lun sommeraften.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Justerbar højde
Vandtæt
Förvaring
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal stole
Antal personer
Form
Stabelbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Sammenfoldelig
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne