Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 11 av 11 produkter

Populære filtre

En havesofa er en både praktisk og smuk udendørs møbel. Trademax tilbyder dig mange forskellige have sofaer. Du kan vælge mellem forskellige materialer, størrelser og farver for at finde den sofa, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi har alt fra en simpel park sofa til en robust havesofa i kunstrotting. En dejlig have sofa har mange anvendelsesmuligheder. Du kan sidde og beundre den smukke have eller tage en lur. Sofaen er også et dejligt sted at sidde og slappe af med en bog eller en kop kaffe. Hos Trademax finder du den havesofa, du altid har drømt om.

Ofte stillede spørgsmål om havesofaer

Hvor kan jeg placere en have sofa?

Trademax har mange smukke havesofaer, der kan placeres på forskellige steder. Du kan placere sofaen i haven eller på en terrasse. Vi har også mindre størrelser på sofaer, der passer på en balkon. En havesofa kan også placeres på en bro. Der kan du sidde og nyde og kigge ud over vandet. Du kan placere din have sofa, hvor du selv synes, at der er brug for noget smukt at sidde i.

Hvor mange kan sidde i en have sofa?

Vi tilbyder have sofaer med forskelligt antal siddepladser. Der er for eksempel små fine sofaer med to siddepladser. Så har vi mange forskellige størrelser på have sofaer med op til seks siddepladser.

Sidder jeg behageligt i en havesofa?

Du sidder meget behageligt i en have sofa med bløde og behagelige puder. Hvis du køber en havesofa uden puder, kan du selv vælge, om du vil supplere med puder. I nogle af vores modeller kan du også ligge behageligt, hvis du vil tage en lille lur.

Hvordan beskytter jeg min havesofa?

For at beskytte din havesofa mod sol og nedbør kan du bruge et møbelovertræk. Du kan købe et passende møbelovertræk hos os på Trademax.