Klassiske havesofaer

10 stk produkter
Kampagne
526412(3).jpg
En havesofa er og bliver en klassiker i haven. Havesofaen fanger med sit æstetiske udseende dit blik, når du træder ind i haven. Du kan med fordel give den lidt ekstra liv med nogle farverige hynder og den vil blive et smukt input i din have. Det er praktisk med en lille havesofa som du nemt kan flytte rundt. Uanset om du er ude efter en hængesofa i træ, i hvid eller måske i polyrattan, så er du landet det rigtige sted. På Trademax har vi et stort udvalg af havesofaer at vælge i mellem.

Havesofaen du ikke kan leve uden

Hos Trademax har vi et stort udvalg af havesofaer, så uanset om du skal bruge den til haven, terrassen eller altanen så har ni et stort udbud. Vi har havesofaer i forskellige designs og farver, ønsker du den i træ, eller måske i det næsten vedligeholdsfrie polyrattan, uanset hvad der passer ind i din stil, så har vi det helt sikkert. Havesofaen kan sagtens stå alene og skabe en hyggelig siddeplads i haven, men den kan med fordel kombineres med et havebord. Din havesofa kan nemt gøres ekstra behagelig at sidde i med havehynder, hos os finder du et stort udvalg af havehynder i forskellige farver og størrelser. Mange af vores havesofaer er fremstillet af svensk fyrretræ, som har FSC-stempel - FSC står for Forest Stewardship Council® og er et højt anset, internationalt nonprofit-stempel, der gives for overholdelse af FSC-standarden. FSC er en garanti for ansvarlig fældning af træer og bidrager til at forbedre levevilkårene for den lokale befolkning i skovområder over hele verden. Træet kommer fra Nordlands skove og havesofaerne bliver fremstillet i småland. Det betyder at møblerne ikke er udsat for lange rejser over verdenshavene. Derudover er materialet ikke tilsat nogle miljøfarlige stoffer. Vores havesofaer er fremstillet med stort ansvar for vores miljø. Selvom vi har høje krav på kvalitet, så kan du stadig finde billige havesofaer på tilbud hos Trademax.dk

 

Vedligeholdelse af din havesofa

Alt efter hvilken havesofa du vælger kan den behøve mere eller mindre vedligeholdelse. Det man skal være opmærksom på når man køber en havesofa i træ er at det er et levende materiale som er følsomt overfor fugt og større temperaturforandringer, det er derfor vigtigt at beskytte træet,vi anbefaler derfor at man bruger et møbelovertræk til sin havesofa. Vi har mange forskellige vedligeholdelsesprodukter hos os, alt fra lasur til at behandle og reparere træmøbler med, til polyrattan conditioner som effektivt renser alle typer af plastmøbler (polyrattan). Du kan med fordel imprægnere dine havehynder, med en stofbeskyttende imprægnering.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne