Pergola til alle haver

0 stk produkter
  • Træ
Din filtering gav ingen resultater. Fjern nogle valg eller rens alt og forsøg igen.

En pergola tilbyder elegant og effektiv spolbeskyttelse i haven så du kan slappe af uden hedeslag eller solskoldning. Nyd en god middag i haven eller byd ind til havefest under din pergolas tag. Pergolaer er stilrene og smagfulde alternativer til pavilloner.

En pergola skaber både hygge og læ i haven


 

Med en pergola kan du enkelt skabe en overdækket oase, som giver en hyggelig stemning i din have eller på din terrasse. Hos Trademax har vi et stort udvalg af pergolaer i forskellige designs og størrelser, både til den lille terrasse eller den store have. Her finder du alt fra mindre og enklere pergolaer som bidrager med et dekorativt udtryk i din have, eller de store rummelige modeller som skaber en plads både skygge på de varme sommerdage. Stiller du din pergola mod en af husets vægge skaber du enkelt en udestue, eller placer den midt i haven og skab en lille hyggelig oase. Vælg en pergola med tag, har du en oase i din have hvor du både kan søge ly for solen eller sæt dig med en god og lyt til en stille sommer regnbyge. Indret den med et havesæteller et hyggeligtloungesæt. Sætter man ind enterrassevarmer, kan du nyde din pergola, når de lidt køligere efterårsmåneder sætter ind. Uanset hvilket behov du har, garanterer vi at du kan skabe en personlig og hyggelig oase i din have.

Smukt blikfang i haven eller på terrassen

Pergola kommer fra italiensk og betyder slyngplante, hvilket passer fint på denne åbne konstruktion, som ofte prydes med klatrende planter. Det bedste ved en pergola er at den kan styles så den passer i enhver stil. Man kan pryde den med grønne smukke planter, eller hvorfor ikke tilføre lidt hængende lanterner eller enlyskæde. På Trademax har du mange valgmuligheder når det kommet til at vælge den helt rigtige pergola til din have. Vi har modeller uden tag, eller med åbent tag, eller måske med et lettere tag i stof. Eller hvorfor ikke lade de smukke slyngplanter omslutte toppen og danne et smuk tag som fører stemningen til de sydlige himmelstrøg. Hos os kan du vælge forskellige materialer, enten i trykimprægneret træ, eller jern. Imprægneret træ er både holdbart og smukt, men det kræver vedligeholdelse. Det er vigtigt at det trykimprægnerede træ beskyttes mod fugt så der ikke opstår mug. En pergola i jern kræver derimod ingen vedligeholdelse. Elsker du som os det smukke look som træ giver, så har vi selvfølgeligmøbelpleje til træ materiale, så du nemt kan bibeholde træets fine og naturlige udseende.

Buet pergola

En pergola kan have mange forskellige udformninger, som eksempelvis en blomsterbue, det giver et smukt og kreativt look til din have. Placer flere enkelte og buede pergolaer langs en sti, det vil giver dig en smuk og blomstrende pergola sti, eller byg en ekstravagant entré af en buet pergola med havelåge. Det giver en fantastisk modtagelse med en blomstrende bue. Med en pergola kommer et væld af muligheder. Lad dig gerne inspirere af vores sortiment.

 
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materialetype (1)