Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 704 produkter
1
...
30

Populære filtre

Har du svært ved at finde smart solbeskyttelse, der passer netop dine behov? Et praktisk solsejl er utroligt fleksibelt og kan let sættes op både i parken, på terrassen, i haven eller på altanen. Med solsejl til campigvongnen er du godt kørende på ferierne. Der findes både små og store solsejl til alle behov samt i flere forskellige materialer og farver. Måske er et stort trekantet solsejl til terrassen i kanvas noget for dig? Til campingturen eller picnic i parken er et let, firkantet solsejl i polyester den perfekte måde at give solbeskyttelse til baby, barn, husdyr eller dig selv. Et lille smart solsejl pakker du let ned i rygsækken, inden du drager ud i det gode vejr eller til sommerfestival.

Solsejl til alle situationer

Giv dit udemiljø det lill ekstra met et eksklusivt, smukt og stilrent solsejl fra Trademax. Med et smart solsejl bliver det straks langt mere indbydende at samles udendørs til hygge eller middag i den friske luft, selv når solstrålerne er skarpest. Find solsejl som er lysfaste og ikke blegner let eller vælg et hvidt solsejl, hvis du vil være helt sikker på at beholde farven i mange år. Et flot solsejl draperet på kryds og tværs henover din terrasse skaber et eksklusivt udtryk der leder tankerne til sydens sol og 5-stjernede hoteller.

Solsejl - et trendy alternativ

Solsejle er trendy, moderne alternativer til traditionel solbeskyttelse som desuden er utroligt fleksible. Et solsejl skaber et langt mere åbent miljø en vad en parasol gør og beskytter både dig og dine møbler mod vind, vejr og skarpe solstråler. Spænd dit nye solsejle ind over altanen eller terrassen med pinde og liner får at skabe et unikt udtryk der kun findes på netop din udeplads. Lad en velkommende oase sprudle frem omkring dit hjem eller din campingvogn, hvor du kan søge ly for en eftermiddagslur i sommervarmen. Se vores mange solsejle til barnevogn, campingvogn, terrasse, altan samt have  og find det der passer dine behov bedst.

Uanset om du skal have er stort, lille, rundt, trekantet eller firkantet solsejl, findes det du søger online på trademax.dk med ekspreslevering til hjemmet, på en tid der passer dig!