Knager & Bøjlestænger

Viser 597 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Her finder du et bredt sortiment af smukke og praktiske tøjstativer, hattehylder, stumtjenere, knagerækker, bøjlestænger og meget mere. Med vores knager og bøjlestænger skaber du nemt orden i små og store rum. Vælg mellem knagerækker til væggen og fritstående bøjlestænger i en mængde forskellige design og stile. Vi tilbyder også entrémøbler som smukke sko- og hattehylder, samt bænke med knagerække. Gør hverdagen lidt nemmere med smart og dekorativ opbevaring af tøj og sko fra Trademax!

 

Bøjlestænger Entré

Entréen er formentlig det rum i hjemmet der er sværest at holde orden i. Sko, jakker, tasker, huer, vanter og træningstøj - Ja, der er meget der skal være plads til på en oftest lille plads. Med de rigtige entrémøbler får du orden i kaosset i din entré. Hos os på Trademax finder du en mængde tøjstativer, hattehylder, stumtjenere, knagerækker, bøjlestænger og meget mere for at skabe en indbydende og hyggelig entré.

Hæng overtøjet op

Hold orden ved at hænge overtøjet på en bøjlestang eller en klassisk stumtjener. I vores sortiment finder du praktiske bøjlestænger til entréen i smarte design, og desuden byder du dine gæster velkommen på den bedste måde. Her finder du blandt andet stilrene stumtjenere i træ, men også knagerækker og bøjlestænger til væggen. Vælg mellem materiale som træ, metal, eg og messing. Hos os finder du alt fra den lille bøjlestang til den store bøjlestang med masser af plads til dit overtøj. Vi tilbyder bøjlestænger i populære standardfarver som hvid og sort, men også i mere farveglade alternativ til dig der ønsker at give din entré et ekstra farvestænk.

Psst.. Hvis du er ude efter et tøjstativ til børn i passende højde så finder du dem i vores udbud med opbevaring til børneværelset.

Udnyt væggene. Få en velorganiseret entré ved at udnytte alle overflader, også væggene. Blandt vores knagerækker til vægge finder du også bøjlestænger og hattehylder til blandt andet tasker, rygsække og hjelme. Vi tilbyder hattehylder i en mængde forskellige størrelser og design. Du finder blandt andet:

  • Lille hattehylde
  • Smal hattehylde
  • Lang hattehylde
  • Hattehylde 60 cm
  • Hattehylde 100 cm
  • Hattehylde hvid
  • Hattehylde sort
  • Hattehylde med bøjlestang

Hold orden i din entré, med praktiske bøjlestænger og en smuk og billig hattehylde fra Trademax har alt sin plads. Hvis du mangler plads til de sko der bliver brugt ofte kan en bænk med opbevaring i, eller et skoskab være et alternativ. Selvfølgelig tilbyder vi også siddemøbler med opbevaring og praktisk skoopbevaring.

Entrémøbelsæt med hattehylde og bøjlestang

Hos os på Trademax finder du også entrémøbelsæt med sko- og hattehylde, samt bøjlestang. Få orden blandt sko, huer, og andet overtøj med et komplet opbevaringssystem til entréen. Vores entrémøbelsæt indeholder skoskab eller skohylde, hattehylde og ophængning til jakker i form af stang eller knager, alt i et ensartet design. En del af vores entrémøbelsæt har desuden spejl og opbevaringskasser. I vores sortiment finder du også bænke med ophæng til tøj.

Bøjlestang soveværelse

At indrette med en smuk bøjlestang i soveværelset er blevet en ny trende i mode- og indretningsverden. At lade sit yndlingstøj hænge fremme er blevet en enkel og elegant måde at sætte et personligt præg på rummet. Med en stumtjener eller et tøjstativ bliver rummet ikke kun visuelt tiltalende, du kan også organisere dit tøj for at nemmere komme til uden risiko for at det bliver krøllet. Hos os på Trademax finder du blandt andet stumtjenere og tøjstativer i træ. En stumtjener eller et tøjstativ i hvid bliver takket være sin neutrale farve en tidløs indretningsdetalje som er nem at matche med andre farver. Har du et lyst soveværelse kan det være effektfuldt at bryde med en stumtjener eller et tøjstativ i sort. Har du en stor garderobe kan et lille tøjstativ med fordel skabe organisering i din garderobe. Du køber et stilrent og billigt tøjstativ hos Trademax. Vi tilbyder levering hjem til dig og 14 dages fortrydelse!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Farve
Funktion
Stil
Udseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne