Sandwich Venus Kontinentalseng 180 m. Sengegavl

Beige M/F

Artikelnummer:: 553969
Gør dine valg
Antracit
+ 200,-
Antracit
Beige Kinnabädden
+ 0,-
Beige Kinnabädden
Lysegrå Kinnabädden
+ 200,-
Lysegrå Kinnabädden
Vælg stof
Vælg tilbehør
Antal
1
10% ekstra rabat! Kode:
1d 8h 38m 38s
Gælder også tilbudsvarer. Angiv koden i kassen.

Mål & Detaljer

Mål
Bredde180 cm
Længde200 cm
Sengemål180x200 cm
Materiale
TopmadrasLatex 40 mm Sommer/Vinter
Antal
Komfortzoner (st)5
Øvrigt
VaremærkeKinnabädden
SerieKinnabädden Sandwich Venus
FarvenavnBeige
Farve
StofBeige Kinnabädden
Hårdhedsgrad/FasthedsgradMedium/Fast
SengegavlQuiltet sengegavl
Fjedring springmadrasPocket
Fjedring boksmadrasPocket
GavlGavl medfølger
TypeKomplett Sengepakke
KvalitetLyx
Garanti25 år

Detaljerede specifikationer

Herta hovedgavl quiltet
1 stk - Herta hovedgavl quiltet
Beige
Kinnabädden
Produkter fra Kinnabädden
Mål
Bredde180 cm
Højde120 cm
Dybde12 cm
Materiale
MaterialeStof
RammeTræ
Øvrigt
VaremærkeKinnabädden
SerieKinnabädden Jupiter
FarvenavnBeige
Farve

ProduktbeskrivelseSe tilbehør

Venus Sandwich  er en luksuriøs kontinentalseng fra velkendte Kinnabädden, som vil forbedre din nattesøvn gevaldigt. Sengen er fremstillet af de absolut bedste materialer med en lang række avancerede egenskaber der giver en enestående komfort. Venus Sandwhich har pocketfjedring i både bundmadras og springmadras hvilket sammen med en eksklusiv topmadras sikrer dig en behagelig søvn udover det sædvanlige, så du kan vågne frisk og udhvilet hver morgen! Udover fantastisk komfort tilbyder Venus Sandwich sengen også et tidløst design der pifter hele soveværelset op. Sengen er klædt i skumlamineret møbelstof som er allergivenligt samt OEKO-TEX® certificeret. Vælg mellem farverne Beige, Lysegrå, Antracitgrå og Sort.

Venus Sandwich har hele 25 års garanti mod fjeder- og rammebrud forårsaget af materielle fejl!

Køb gerne sengen sammen med en sengegavl. Matchende sengegavle findes i modeller med glat overflade eller pikerede med en tykkere polstring.

Bundseng "Sandwich"
Den unikke sengebund uden synlig split i midten er konstrueret af to boksmadrasser med pocket fjedre af høj kvalitet der samarbejder med springmadrassen for at give komfort og holdbarhed af højeste klasse. Pocket-fjedrende omringes af en 14 cm høj ramme i massivt fyrretræ fra Sverige. Sammen med 13 stk robuste lameller sikres en stabil og utroligt robust ramme. Madrasserne samles med en slidstærkt betræk der giver et gennemgående, stilrent design uden synlig afdeling.

Springmadras
Den vendbare springmadras har et avanceret pocketfjeder system med 5 komfortzoner. 5-Zone systemets fjedrer arbejder individuelt og giver punkttilpasset støtte til alle kroppens dele med ekstremt høj præcision,  så at du får jævn støtte til kroppen i alle sovestillinger. Derved sikres en dybere søvn så at du vågner frisk og udhvilet, ved at alle kroppens trykpunkter - skuldre, hofter, bryst, ryg og nakke - aflastes optimalt. Med en polstring af COOLTEX skum tilbyde madrassen altid et bekvemt soveklima. Skummet kan både isolere og aflede varme efter behov, en særligt eftertragtet funktion for os der lever i nordisk klima med store temperaturforandringer. Sprinmadrassen ånder fantastiskt godt og har Anti-Mug egenskaber der sørger for at du har en frisk og lækker madras længe. Det heldækkende betræk er vævet medet Anti-Glide materiale som gør at springmadrassen ligger fast på sin plads uden at glide rundt. Sprimadrassens fjerederkerner kan vælges med medium eller fast hårdhed samt i en pakke med medium+fast kerner.

Topmadras - Latex 40 Summer/Winter
Kinnabädden Summer/Winter topmadrassen i latex er særligt designet til det skandinaviske klima. En 8 cm tyk topmadras med pikeringer og kuvertsyning som indeholder en 40 mm kerne af latex. Kerne i latex tilbyder optimal trykaflastning og har indbyggede luftkanaler, der sørger for god ventilation. Topmadrassen kan vendes og er polstret med 500g bomuld på Sommer-siden og, som bruges når vejret er varmt, og 500g uld på Vinter-siden, som luner dejligt ved køligere temperaturer. Madrassens er desuden polstret med 300g fugtafvisende fibervat for at yderligere forbedre ventilationen. Det quiltede overtræk til madrassen i polyester har indvævede bambusfibre med antibakterielle, lugthæmmende og kølende egenskaber. Betrækket kan tages af og vaskes.


Topmadras - Latex 60
En 8 cm tyk topmadras med en kerne af 60 mm naturlig latex. Latex giver trykaflastning på vigtige punkter og afleder varme, så du sover køligt og dejligt på en madras, der holder sig frisk og lækker længe. Topmadrassen har et pikeret stof polstret med 300g fugtafviksende fibervat, der former sig god og giver en tryg, omfavnende fornemmelse. Betrækket i polyester har indvævede bomuldsfibre med antibakterielle, lugthæmmende og kølende egenskaber. Betrækket kan tages af og vaskes.

Topmadras - Celsius 60 mm
En trykaflastende topmadras med en kerne af 60 mm Celsius. Celsius er en særlig skumtype designet for at give ergonomisk optimal støtte. Skummet er af typen viskoelastisk memoryskum og har åbne luftcellere der gør at materialet ånder utroligt godt. Topmadrassen former sig efter kroppen og lader dig hvile i en naturlig og afslappet stilling. Klædt i 10 cm quiltet overtræk af 100% polyetser med høj slidstyrken.

Glem ikke at tilkøbe madrasbeskyttelse, for at beskytte din seng mod slitage!

Varemærke

Kinnabädden
Kinnabädden

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 89 88 22 82 eller skriv til info@trademax.dk

Vores profesionelle medarbejdere kan hjælpe dig med produktspørgsmål og råd om dit køb på e-mail samt telefon

Åbningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag - Søndag:
  Lukket
 • Juleaften 24. Dec:
  Lukket
 • 1. Juledag 25. Dec:
  Lukket
 • 2. Juledag 26. Dec:
  Lukket
 • Nytårsaften 31. Dec:
  Lukket