Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 198 produkter
1
...
9

Populære filtre

Giv dig selv en god nattesøvn med en god topmadras! Kroppen har brug for god komfort og støtte, når vi sover, så den kan slappe af. Derfor bliver kvaliteten af ens seng også alfa omega for, hvor godt man sover om natten. En topmadras er en oplagt måde at tilføje ekstra god komfort og luksus til din seng. Hos Trademax ønsker vi at gøre det nemt for dig at købe tilbehør og andet til dine møbler. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af de bedste topmadrasser, som du kan lade dig inspirere af. 

Find din topmadras her

En topmadras giver helt optimal støtte og komfort til din krop, når du sover. Derfor bør alle eje en god topmadras til deres seng. Ydermere forlænger en topmadras også levetiden på din seng. Her på siden finder du mange forskellige bud på en god topmadras. Fælles for alle vores topmadrasser er, at de er af højeste kvalitet og fremstillet af de bedste materialer. Du sikrer dig altså et produkt, som du kan blive glad for mange år fremover. Er du på udkig efter en topmadras til en enkeltmandsseng, så kunne Tärna topmadras 160x200 fra Scandinavian Choice være lige noget for dig. Med Tärna får du en topmadras, som former sig efter din krop og som dermed også giver en god støtte og optimal komfort. Denne topmadras har en 6 cm tyk kerne af viskoelastisk skum, som former sig efter kroppen, hvilket sikrer dig en suveræn støtte og komfort hele natten. Du kan læse meget mere om specifikationer på denne topmadras og mål ved blot at klikke på produktet. Du kan også lade dig friste af Hilton Lyx topmadras. Denne topmadras former sig også efter kroppen, så du er sikret god komfort og støtte, når du sover. Topmadrassen er faconsyet, så den tilpasser sig hundrede procent efter din krop. Tilmed har denne topmadras et blødt stretchstof på liggesiderne, som muliggør en perfekt formbarhed.

Mulighederne for at finde en god topmadras er mange med vores udvalg her på siden. Mens du leder efter topmadras, kan du samtidig lade dig inspirere af vores komplette sengepakker. Her har du mulighed for at blive fristet af en komplet sengepakke med en god topmadras. Disse senge kommer også med en gavl med nakkepuder, der giver ekstra god komfort. Du kan også kigge under vores oversigt over elevationssenge, hvis du er på udkig efter en seng med en madras, hvor du kan ligge helt optimalt om natten. Under hvert af vores produkter finder du udførlige beskrivelser, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilken seng eller topmadras, der vil passe bedst til dig. 

Trademax realiserer dine indretningsdrømme
Hos Trademax ønsker vi at gøre det nemt for dig at finde luksusinventar til din bolig. Vores side er overskueligt inddelt, så du nemt kan finde lige det, du leder efter. Hvis du for eksempel mangler møbler til stuen, kan du med fordel lade dig inspirere af vores udvalg af sofaer, tæpper eller Tv-borde. Hvis du leder efter noget bestemt, kan du også bruge søgefunktionen øverst på siden. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du vil holde dig opdateret omkring nyheder eller gode tilbud, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Ved bestilling af topmadras hos Trademax får du levering lige til døren til fast lav fragtpris. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her. Vi har mere end 350.000 tilfredse kunder og vi bestræber os hele tiden på at forbedre vores side, så det bliver sjovt og nemt for dig at realisere dine indretningsdrømme. Derfor tilbyder vi også 14 dages fortrydelsesret på alle vores møbler, så du har mulighed for at se produktet an. Bestil allerede din topmadras i dag og nyd godt af den gode komfort og støtte, som helt sikkert vil give dig din skønhedssøvn hver nat.