Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Topmadras 120x200

30 stk produkter
Viser 24 av 30 produkter
12

Populære filtre

En topmadras i størrelsen 120x200 cm kan være det perfekte supplement til din seng, uanset om det er en enkeltseng eller en mindre dobbeltseng. Med en topmadras 120 fra Trademax kan du forbedre komforten og støtten for en god nats søvn.

Oplev fordelene ved en topmadras 120 til din seng

Hvordan rengør jeg en topmadras 120?

For at rengøre en topmadras 120x200 anbefales det at følge producentens instruktioner. Normalt kan du bruge en støvsuger til at fjerne snavs og derefter tørre eventuelle pletter af med en fugtig klud eller mild rengøringsopløsning beregnet til senge. Undgå at bruge for meget vand eller kemikalier, der kan beskadige materialet.

Kan jeg bruge en topmadras 120 på en højseng eller køjeseng?

Ja, en topmadras 120 kan bruges på en højseng eller køjeseng for at forbedre komforten og støtten. Sørg for, at topmadrassen er kompatibel med den specifikke seng og giver tilstrækkelig dækning over madrassen.

Skal jeg bruge en madrasbeskytter med en topmadras 120?

Det er ikke nødvendigt, men vi anbefaler varmt at bruge en madrasbeskytter på din topmadras 120 for at beskytte den mod pletter, fugt og slitage. En madrasbeskytter forlænger levetiden på topmadrassen og holder den frisk og ren i længere tid.