Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 478 produkter
1
...
20

Populære filtre

Madrassen er afgørende for, hvordan du sover om natten. En god nattesøvn uden forstyrrelser er vigtigt for os alle. Derfor er det alfa omega, at du ligger godt og behageligt om natten. Du skal gerne have den rigtige støtte og komfort, når du sover. Noget af det vigtigste bliver herved kvaliteten og formen på den madras, du ligger på. Hos Trademax ønsker vi at gøre det nemt og ligetil for dig at finde en god madras i højeste kvalitet til en god pris. Derfor har vi her på siden samlet et varieret udvalg af madrasser, som du kan lade dig friste af. 

Madrasser til alle behov

Her på siden har vi samlet vores udvalg af madrasser, alt fra skummadrasser til rullemadrasser og springmadrasser i forskellige materialer og størrelser. Er du på udkig efter en god madras til en enkeltmandsseng kunne Öland springmadras fra Scandinavian Choice være lige noget for dig. Öland er en vendbar springmadras med pocketfjedre i kernen. Springmadrassen former sig efter kroppen og skaber herved en fantastisk komfort, som vil garantere dig en god nattesøvn. Stoffet er slidstærkt, så du har en madras, som kan holde i lang tid. Er du på udkig efter en madras til en dobbeltseng, så kan du tage et nærmere kig på Öland springmadras i målene 180x200 cm. Den har de helt samme egenskaber som enkeltmandsmadrassen. Öland madrasserne kan med fordel sammensættes med nogle af vores topmadrasser. En topmadras giver øget komfort og samtidig beskytter den springmadrassen, så den holder længere. Vores udvalg af topmadrasser er også utrolig bredt, så du kan nemt finde en topmadras, som sammen med din madras vil give dig din skønhedssøvn. Mulighederne er mange med vores udvalg af madrasser og vi gør det nemt for dig at finde den rigtige madras, som vil give dig optimal støtte og komfort om natten. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere af de gode madrasser. 

Find din komplette sengepakke her 
Synes du, det er svært at finde den helt rigtige madras til din sengeramme eller er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en ny seng, så fortvivl ej. Hos Trademax tilbyder vi også et udvalg af komplette sengepakker. På den måde kan du købe en seng, som indeholder både madras og topmadras, sengeramme og sengegavl. Heraf bliver det nemt for dig at sikre, at du har den helt rigtige seng. Du kan læse mere om de forskellige sengepakker her på siden. Ved køb af seng får du ydermere 10 års garanti hos Trademax. Denne garanti dækker stel og fjederbrud på pocket eller bonell fjeder. Uanset om du lader dig friste af en ny seng eller madras, så er du garanteret et møbel i topkvalitet. Ved bestilling af madras hos Trademax får du levering lige til døren til fast lav fragtpris. Har du spørgsmål til en eller flere af vores madrasser eller vores sengepakker generelt, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Bestil allerede din madras i dag og nyd godt af den gode nattesøvn mange år frem.