Springmadras

179 stk produkter
Kampagne
994078(2).jpg

Leder du efter en madras til din sengeramme, eller vil du opgradere din boksseng, så bør du købe en springmadras. Vi har samlet flere varianter af springmadrasser så du kan finde en der passer dig og dine behov. Vælg mellem forskellige sengemål og grad af hårdhed for en individuelt tilpasset sengekomfort. Hos Trademax køber du billige springmadrasser af høj kvalitet så du kan sove rigtig godt.

 

Springmadras - For en god nattesøvn

Madrassen har en stor påvirkning på vores søvn. Med en springmadras med pocketfjedre får du en madras der følger kroppen godt og dermed får en fantastisk komfort. Pocketmadrasser er opbygget af et fjedersystem med fjedre som giver støtte og komfort. Fjedrende holdes på plads ved hjælp af separate stofposer, hvilket gør at fjedrende bevæger sig enkeltvis uden at påvirke hinanden. På den måde kan den følge kroppens former for behagelig stabilitet. En bonell madras er, ligesom en pocketmadras, opbygget af fjedre men har et enklere system. Den opleves derfor ikke lige så følgende som en pocketmadras og giver generelt en mere fast fornemmelse.

Vores springmadrasser er fremstillede i slidstærkt stof og på overfladen er der desuden strækstof som øger den følgende fornemmelse yderligere. Du finder vores springmadrasser i følgende sengemål:

  • 80x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 180x200

En springmadras er perfekt i en sengeramme med lamelbund, eller på en boksseng som du vil opgradere for maksimal komfort. Selvom springmadrassen har en stor påvirkning på din nattesøvn siger vi dog ikke at kvaliteten på din boksseng ikke har betydelse. For den bedste komfort er kvaliteten på alle dele af sengen lige vigtig. Hos os kan du derfor samle en individuelt tilpasset seng som optimere din nattesøvn så du kan vågne frisk og udhvilet hver dag. Vi tilbyder desuden madrasbeskyttelse så du kan beskytte din springmadras og holde den ren i mange år.

Vælg den rigtige springmadras

Den springmadras der fungere bedst er meget individuelt. Der er en hel del man skal tænke på når man skal vælge springmadras, men det absolut vigtigste er at den passer din kropsform og behov. En afgørende faktor er madrassens hårdhed. Vælger du en for blød eller for hård seng vil din nattesøvn blive negativt påvirket. Ikke alt for sjældent blive dette vist i form af rygsmerter. Mange danskere vælger ofte en blød madras som kan opleves dejlig at ligge i en kort stund, men hvis du vil sove dejligt en hel nat bør du med fordel vælge en der er lidt mere fast. Når du skal vælge hårdhedsgrad på din springmadras kan du bruge følgende tommelfingerregel:

  • Hvis du vejer under 75 kg passer det normalt med en middelfast springmadras med pocketfjedre.
  • Også til dig der vejer mellem 75 kg - 95 kg er en springmadras med pocketfjedre et godt valg. For bedste komfort bør du dog købe en med fast hårdhedsgrad.
  • Ved vægt +95 kg bliver det allerbedst med en multipocket madras, men også en springmadras med pocketfjedre fungere godt. Hårdhedsgraden bør være fast.

Er du usikker på hvilket hårdhedsgrad du bør vælge anbefaler vi dog en fast pocketmadras frem for en blødere version. Selvom du selvfølgelig vælger springmadras efter smag og behag. Har du brug for hjælp med at vælge en springmadras, eller har andre spørgsmål, kan du altid vende dig til vores kyndige og imødegående kundeservice.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Sengemål
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne