Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Sengestel og sengerammer

5108 stk produkter
Viser 24 av 5108 produkter
1
...
213

Populære filtre

Skab en god ramme for din nattesøvn! Det er vigtigt, at man er bevidst om kvalitet og funktionalitet, når man kigger på seng. De fleste fokuserer på gode topmadrasser og komfort, når de er på udkig efter en ny seng. En sengeramme danner rammen om din gode seng og nattesøvn. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at sengerammen er lavet i et solidt og godt design, så den kan holde i mange år. Hos Trademax er vi vilde med sengerammer. Derfor har vi her på siden samlet et stort og bredt udvalg af sengerammer i bedste kvalitet. 

Sengerammer i topkvalitet

Vi har et bredt udvalg af sengerammer her på siden. Er du på udkig efter en luksus sengeramme skabt i bedste skandinaviske design, så kunne Clara sengeramme være lige noget for dig. Denne sengeramme i målene 180x200 cm er en stilfuld sengeramme klædt i sort kunstlæder for et fedt og råt look. Denne sengeramme vil give dit soveværelse et eksklusivt udtryk med kant. Ydermere kommer denne sengeramme med en sengegavl, som giver en god støtte og som gør sengerammen luksuriøs. Med en sengegavl til din sengeramme kan du også nemt sidde op i din seng og læse i en god bog uden at få ondt i ryggen. Denne sengeramme kan fås i tre forskellige størrelser. Er du på udkig efter en sengeramme til en enkeltmandsseng, som er lavet i et mere romantisk look med smukke detaljer, så kunne Sweet Dreams sengerammen være et oplagt valg for dig. Denne sengeramme indeholder en boks under sengen, som giver plads til opbevaring. Her kunne man passende opbevare sengelinned. Du kan også lade dig friste af den smukke Vienna sengeramme. Denne sengeramme har mange flotte detaljer og vil uden tvivl skabe en hyggelig og hjemlig følelse i dit soveværelse. Med en sengeramme har du mulighed for at give din seng et løft og derved skabe en seng, du ser frem til at ligge i. Med vores udvalg af sengerammer har du mulighed for at finde en sengeramme, som vil komplementere din indretning.  Uanset hvilken sengeramme, du vælger er du sikret et produkt af højeste kvalitet fremstillet af de bedste materialer. På den måde er du garanteret en sengeramme, som du kan få gavn af mange år frem. Kig dig omkring her på siden og find din nye sengeramme. 

Giv dig selv en god seng med Trademax
Trademax er din vej til gode, solide møbler til din bolig. Vi hjælper dig med at realisere dine indretningsdrømme. Derfor er det ikke blot sengerammer, du kan finde på vores side. Du har mulighed for at indrette hele dit hjem med Trademax. Mens du overvejer, hvilken sengeramme, der vil passe bedst til dit hjem, kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af komplette sengepakker. Her har du mulighed for at købe en komplet seng med sengeramme, madrasser mv. På den måde kan du nemt sikre dig selv en god nattesøvn. Ved bestilling af sengeramme hos Trademax får du levering lige til døren til fast lav fragtpris. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her. Har du spørgsmål til et eller flere af vores møbler, er du altid velkommen til at kontakte os. Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag eller tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Bestil din sengeramme i dag og nyd godt af at få den leveret lige til døren.