Opbevaringssenge

Det kan være svært at finde smarte opbevaringsløsninger til sit hjem. Der skal findes opbevaring til sengetøj, tøj, nips, vigtige papirer mv. Men samtidig ønsker man heller ikke, at have opbevaringsmøbler over det hele og derfor vil det være smart at have opbevaring integreret i et andet møbel, som for eksempel en sofa eller en seng. Hos Trademax elsker vi praktiske løsninger til indretning og vi er vilde med kombi møbler. Derfor har vi her på siden samlet vores udvalg af senge med opbevaring/magasin, som du kan lade dig inspirere af.

Praktiske senge med opbevaring

Her på siden finder du vores udvalg af dobbeltsenge og enkeltmandssenge med magasin under sengene. En seng med opbevaring er en meget smart løsning. Især for familier, hvor man har mange ting, man skal have plads til. Ved at integrere opbevaringsplads i en seng sparer du meget plads i dit hjem. Her finder du flere forskellige bud på senge med opbevaring. Hvis du er på udkig efter en enkeltmandsseng med plads til opbevaring, så kunne Royal box bed fra Scandinavian Choice være noget for dig. Denne seng er både komfortabel og den giver en god støtte til dig, når du sover. Ydermere er den særdeles praktisk med dens opbevaring. Blot med et enkelt løft vinkler du madras og sengebund og frem kommer det perfekte opbevaringsrum. Her kan du med fordel opbevare sengelinned eller tøj eller andre ting, som man ikke har lyst til at have stående fremme. Med Royal Box bed får du også en utrolig god liggekomfort. Er du mere på udkig efter en god dobbeltseng med plads til opbevaring, så kunne Eddy box bed i lysegrå være noget, der kunne friste dig. Denne kontinentalseng tilbyder meget mere end blot god komfort og støtte. Med Eddy box bed får du et skjult og praktisk opbevaringsrum med god plads til både sengelinned og børnenes legesager. Med en enkelt håndbevægelse vippes madrassen og frem kommer et stort rum i sengebunden med plads til, hvad du gerne vil have gemt væk. Mulighederne er mange med vores brede udvalg af senge med skjult opbevaringsrum i sengebunden. Uanset hvilken seng, du vælger, så garanterer vi, at du får et møbel af højeste kvalitet, hvor fokus er på maksimal komfort og støtte, så du kan sove trygt og godt om natten. Kig dig omkring her på siden og find din seng med opbevaring allerede i dag. 

Indret dit soveværelse med Trademax
Det er ikke kun senge med opbevaring, du finder hos Trademax. Vi har alt i møbler til din bolig og vi hjælper dig med at realisere dine indretningsdrømme. Vores fokus er på høj kvalitet og gode materialer, så du er altid sikker på, at du finder de bedste møbler hos os til gode priser. Er du nysgerrig på flere af vores senge, så kan du med fordel kigge på vores udvalg af elevationssenge eller vores udvalg af komplette sengepakker. Under hvert produkt kan du læse udførlige beskrivelser og se mål på møblet. Ved bestilling af seng med opbevaring hos Trademax får du levering til døren og vi leverer til en fast lav fragtpris. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her. Bestil din seng allerede i dag og nyd godt af den gode komfort og støtte kombineret med et praktisk møbel med plads til opbevaring.