Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 107 produkter
1
...
5

Enkeltsenge er fantastiske, fordi de er så lette at placere og flytte. Efterhånden som familien vokser, varierer behovet for senge og soveværelser, og der kan være behov for flere omlægninger gennem årene. Børn, der har delt værelse og haft køjesenge. får deres eget værelse og en privat sfære, når de bliver teenagere, og så er enkeltsenge et oplagt valg. Mange ægtepar foretrækker også at sove i deres egne enkeltsenge, hvis man snorker, eller hvis man har forskellige døgnrytmer.

Almindelige spørgsmål og svar om enkeltsenge

Hvilken størrelse enkeltseng skal jeg vælge?

Der findes forskellige størrelser, og et godt tip er at vælge en lidt større sengebredde, end du tror, ​​du har brug for. Det er behageligt at have god plads, når du vender dig om natten. En høj person har også brug for en længere seng. Vælg en seng, der passer til dine personlige behov. Se vores udvalg og bestil online her hos Trademax.

Hvilke andre fordele er der ved enkeltsenge?

Du er fleksibel i indretningen, når du køber enkeltsenge. Du kan placere en ekstra enkeltseng i stort set alle rum. Der er intet, der forhindrer dig i at sætte dem sammen, som du ønsker det. Har du gæster, er det perfekt at have flere separate enkeltsenge, der kan placeres efter behov på gæsteværelset eller i huset.

Hvad skal jeg tænke på, når jeg køber en enkeltseng?

Vi sover mange timer hver dag, og det er vigtigt, at sengen giver ordentlig hvile, så du vågner udhvilet. Vælg derfor den bedst mulige kvalitet til din seng. Du skal også beslutte dig for, hvor fast du vil have sengen. En seng, der er for blød, giver mange rygproblemer, mens en hård seng kan opleves som ubehagelig. Den seng du vælger skal passe til dine ønsker og krav. Gå ikke på kompromis med din komfort.