Flotte enkelsenge

168 stk produkter
Kampagne
576883(3).jpg

En enkelt seng er perfekt når du har brug for sove og siddeplads men ikke har så meget plads. Mangler du også opbevaringsplads anbefaler vi dig at vælge en af vores enkeltsenge med opbevaring, på den måde udnytter du både sengen og kvadratmeterne optimalt. En enkeltseng, kan bruges både som gæsteseng, børneseng eller ekstraseng hvis behovet opstår. Om dagen kan du tilføre noget hygge til boligen ved at lægge et sengetæppe på og bruge den som sofa. En enkeltseng er en seng med mange funktioner. Hos os finder du et stort udvalg af enkeltsenge til en god pris. 

Enkelsenge er den smarte løsning

Trademax har et stort udvalg af enkeltsenge, altid til en god pris, helt uden at vi er gået på kompromis med kvaliteteten. Hos os finder du enkeltsenge fra 80 cm og op til 140cm, i farverne sort, mørkegrå, lysegrå, beige og blå. Vores enkeltsenge har vi både som rammesenge, kontinentalsenge samt elevationssenge - vi kan derfor sige at vi har noget for alle. Alt efter hvad du er ude efter finder du enkeltsenge i mange forskellige materialer hos os.  Måske foretrækker du en kontinentalseng med en elegant sengegavl? Eller måske det passer bedre med en rammeseng, som du kan style til en sofa om dagen? Vi har mange valgmuligheder når det kommer til sengegavl, sengeben og andet tilbehør som gør din enkeltseng til en personlig del af dit hjem.

Compact Living

Vi ved at valget ofte falder på enkeltsenge på grund af plads mangel. Derfor synes vi det er vigtigt at guide dig til at få en optimal indretning og udnytte kvadratmeterne i din bolig på den bedste mulige måde, med kreativ boliginspiration. Når pladsen er trang er det smart at vælge en enkeltseng med opbevaring, hvor du kan have dit sengetøj, når du ikke bruger det. Når man snakker om compact living eller micro living, er det smart at bruge din enkeltseng som en daybed  - altså en sofa om dagen, som nemt forvandles til en seng om aftenen. På den måde opfylder dette møbel altså mange funktioner og behov på en gang. Samtidig med at du køber din nye enkelt seng, vil vi anbefale at du kigger forbi vores udvalg af tekstiler. Der finder du et stort udbud af  blandt andet pyntepudersengetøj og sengetæpper. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne