Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 10 av 10 produkter

En elevationsseng er din adgang til luksussøvn. Komforten er i top og du har samtidig mulighed for at indstille sengen, så den passer til dig. For at skabe en god nattesøvn for sig selv er det vigtigt, at du har en seng med god komfort og støtte til kroppen. Men det kan være svært at finde den rigtige seng, som giver god støtte og komfort og som samtidig også har en god pris. Hos Trademax ønsker vi, at alle skal have adgang til god komfort og støtte, når de skal sove. Derfor har vi her på siden samlet det bedste udvalg af de lækreste elevationssenge til gode priser. 

Elevationssenge til gode priser

En elevationsseng er et oplagt valg for dig, der ønsker at give dig selv den bedste nattesøvn. Vi har flere varianter af elevationssenge her på siden og mange af dem finder du til et godt tilbud. Er du på udkig efter en enkeltmandsseng kunne Flux elevationsseng være lige noget for dig. Denne elevationsseng er i topkvalitet og med den bedste støtte og komfort. Flux kan både justeres ved hovedenden og fodenden. Blot med et enkelt knaptryk kan du forme sengen efter behov, så den tilpasser sig din krop. På den måde kan du også bruge Flux elevationsseng, når du vil slappe af med en god bog inden sengetid. Ydermere er sengen utrolig komfortabel, så du med garanti får din skønhedssøvn. Du kan læse mere om den lækre Flux elevationsseng ved at klikke på produktet. Her vil du også kunne finde informationer om højde på topmadras, sokkel og ben. Er du ude efter en ny dobbeltseng, så kunne Mia elevationsseng være et oplagt valg for dig. Denne elevationsseng har tre lag af madrasser, hvilket sikrer dig en optimal komfort, når du sover. Mia elevationsseng kan justeres, så du kan indstille den, så den passer perfekt til dig. Mia elevationsseng består af en 5 cm tyk topmadras, som består af 100% polyester og en 17 cm springmadras med hele 7 komfortzoner, der tilpasser sig dine kropsbevægelser og tilbyder god støtte. Mulighederne er mange med vores gode tilbud af elevationssenge. Er du på udkig efter en ny seng, som sikrer dig god komfort og støtte, så kig dig omkring her på siden og lad dig friste af det store udvalg af kvalitets elevationssenge. 

Høj kvalitet og 10 års garanti med Trademax 
Hos Trademax udbyder vi et stort udvalg af boliginteriør og boliginventar til dit hjem. Mens du leder efter din nye elevationsseng, kan du med fordel kigge på både tæpper eller opbevaring, hvis du mangler flere møbler i dit soveværelse. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde det, du leder efter uanset om det er til stuen, badeværelset eller soveværelset. Hos Trademax har vi alt til dit hjem og vi hjælper dig med at realisere dine indretningsdrømme. Hos Trademax ønsker vi, at kvalitet og god service skal gå hånd-i-hånd. Derfor får du 10 års garanti ved køb af en elevationsseng. Garantien dækker stel og fjederbrud. Ydermere tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret. Ved bestilling af elevationsseng får du levering lige til døren til fast lav fragtpris. Har du spørgsmål til vores udvalg af elevationssenge eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Bestil allerede din elevationsseng i dag og nyd godt af den gode komfort og støtte, som helt sikkert vil give dg en god nattesøvn.