Dobbeltseng til dig

919 stk produkter
Kampagne
901329(1).jpg

Sengen er et møbel som er absolut viktigst for din trivsel og velvære. Med en dejlig stor dobbetlseng sover både du og din partner dejligt hele natten. En god kvalitetsseng skaber velvære i både krop og sind, derfor er det vigtigt at vælge den rigtige. Trademax har nordens største udbud af både store og små dobbeltsenge i sort, grå, blå, beige og menage andre farver. Samtlige senge leveres inkusive ben og topmadras i enten latex, memoryskum eller skum. Hos os har du uanede muligheder for at finde den perfekte seng til den aboslut bedste pris som markedet kan tilbyde!

Høj kvalitet & god komfort

Hvis du leder efter en rummelig dobbeltseng til to personer finder du den med sikkerhed på Trademax.dk blandt nordens største udvalg af kvalitetssenge.

Hvilken størrelse?

Ordet Dobbeltseng kan omfatte mange forskellige størrelse. En Queen Size dobbeltseng er som regel 160x200, en King Size er 180x200 og en Super King XL eller Emperor Size er hele 210x210 cm. I alle størrelser kan du finde mange forskellige valgmuligheder, priser og komforter. Først og fremmest skal du selvfølgelig måle op og finde ud af hvor meget plads du har. Derefter er det kun din fantasi der sætter grænser for, hvor meget plads du vil have til at bredde dig ud på!

Blød eller hård seng?

Det er vigtigt at vælge en seng med den rigtige komfort. Hvis du vejer lidt mindre skal du have en blød seng og hvis du vejer mere skal du have en hård seng.

Hos Trademax kan du finde dobbeltsenge med disse hårdhedsgrader:

  • Medium hårdhed: 40-80 kg kropsvægt
  • Middelfast hårdhed, pocket: 60-90 kg kropsvægt
  • Middelfast hårddhed, bonell: 50-100 kg kropsvægt
  • Fast hårdhed: 80-120/130 kg kropsvægt
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne