Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 652 produkter
1
...
28

Populære filtre

En dobbeltseng er meget imponerende, da det er en stor seng, der optager meget plads i soveværelset. Men det er også en oase for søvn og hvile, så du bør holde det ryddeligt og sparsomt møbleret i dit soveværelse. Dobbeltsengen dominerer rummet og fortjener sin prioriterede plads. Den giver også plads til mange familiemedlemmer. Hvis børnene kommer ind om natten og vil sove hos deres forældre, er dobbeltsengen rummelig nok. Med en dobbeltseng, som du nemt kan bestille her hos Trademax, vil du vågne op udhvilet hver dag.

En dobbeltseng er en praktfuld møbel

Hvilken madras skal jeg vælge til en dobbeltseng?

Du kan ofte vælge forskellig fasthed i de to senge, der danner en dobbeltseng. Derfor kan du vælge en hård eller blød sengebund individuelt. Hvis du vælger forskellige madrasser, kan du lægge en stor topmadras over, der dækker begge senge. Så undgår du en revne eller sprække i midten af sengen, som du måske ellers falder i, når du sover. Køb også et stort lagen, der er beregnet til en dobbeltseng.

Er der æstetiske fordele ved en dobbeltseng?

Du kan have en hel sengegavl, der giver atmosfære til soveværelset. Vælg en i fløjl eller en anden hyggelig variant. Derudover ser det godt ud med et tæppe, der er lavet til en dobbeltseng, og det kan være syet eller hæklet. En dobbeltseng er et praktisk møbel, der også kan lånes ud, hvis du har gæster.

Er en dobbeltseng nem at flytte?

Ja, ofte er den samlet i sektioner, og du kan skille den ad igen, når den skal fjernes fra dit soveværelse under en flytning. Husk også at gå efter kvaliteten og vælg en dobbeltseng, der både er behagelig og holdbar. Du vil tilbringe mange timer i sengen, så det er værd at investere lidt ekstra i din søvnkomfort.