Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Sengeramme træ

136 stk produkter
Viser 24 av 136 produkter
1
...
6

Populære filtre

Ingen ting er så klassisk i det skandinaviske hjem som en sengestel af træ. Sengestellet i træ giver madrasserne en flot indramning og tilføjer en nordisk præg til soveværelset. Træ er et levende materiale, som kan varieres i det uendelige. Eg er hårdt og robust, fyrretræ er blødere og smukt året, mens for eksempel birke-træ giver et lyst, lidt køligt indtryk, som passer godt sammen med moderne nordisk design. Med forskellige måder at skære sengestellet i træ på, får man næsten uendelige variationsmuligheder. Hos Trademax har vi et stort og spændende udvalg af sengestel, så kig ind til os og find en sengestel i træ, som falder i din smag.

Hvilken madras passer til mit sengestel af træ?

Du kan let finde ud af, om din madras passer til en sengestel af træ eller ej. Se på specifikationerne for sengestellet, hvor der står, hvilken madras der passer. Det er især bredden og længden på madrassen, som skal stemme overens med specifikationerne, for at madrassen passer. Madrassens materiale spiller normalt ingen rolle.

Hvor højt skal mit sengestel af træ være?

Højden på et sengestel af træ afhænger af, hvad du synes er smukt og hvad der fungerer praktisk. Overvej, hvad der passer i dit soveværelse, en lav sengestel i træ som en futon seng, eller vil du have en høj sengestel i træ, som er nem at komme ind og ud af? Brug gerne den seng, du har i dag som reference. Hvis den føles lidt lav, skal du vælge et højere sengestel af træ. Hvis den er perfekt, skal du vælge en sengestel af træ i samme højde.

Hvad er fordelene ved et sengestel af træ?

Et sengestel af træ er ikke kun et klassisk valg til soveværelset. Træ skaber en varm og hyggelig følelse, som kan føles vigtigt, når man skal sove. Det er let at indrette med sengestel af træ, da træmaterialet passer til alle typer af indretning og stile, og det er også tidløst, så du behøver ikke føle, at du vil skulle udskifte sengestellet inden for nær fremtid. Et sengestel af træ er også meget robust, så du behøver ikke bekymre dig om, at det vil knirke og forstyrre dig, når du bevæger dig i søvne.