Boxseng & Boxmadras

-31%

Boksseng 90 cm

Inkl. Topmadras
Lagervare
2 495 kr
Vejl. pris: 3 595 kr
Du sparer: 1 100 kr
Tilbud
-5%

Rammeseng 180 cm

inkl. Top madras
Lagervare
5 795 kr
Vejl. pris: 6 095 kr
Du sparer: 300 kr
Tilbud
-27%

Boksseng 90x200 cm

Inkl. Topmadras
Lagervare
5 295 kr
Vejl. pris: 7 295 kr
Du sparer: 2 000 kr
Tilbud

Find en boxsebg, der passer netop til dine behov, og få den leveret lige til døren. Trademax ilbyder et stort sortiment af boxsenge, alle fremstillet i høj kvalitet og i forskellige farver, størrelser og materialer. Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets samt kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Tilpas og kombiner vores bokssenge efter dine ønsker og behov - vi tilbyder bokssenge og sengetilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller.

Har du spørgsmål om købet af boksseng eller boksmadras, priser, produkter eller handel over internettet er du varmt velkommen til at kontakte ores kundeservice.

Komfortable bokssenge der passer ind i alle hjem.

Find en seng, der passer netop til dine behov, og få den leveret lige til døren. Vi tilbyder et stort sortiment af traditionelle bokssenge, elevationssenge samt kontinentalsenge, alle fremstillet i høj kvalitet og i forskellige farver, størrelser og materialer. Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets samt kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Tilpas og kombiner efter dine ønsker og behov - vi tilbyder senge og sengetilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller.

Har du spørgsmål om priser, produkter eller handel på internettet, så ring gerne til os. Tlf: 89 88 22 82.