Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Kvalitets skummadrasser

56 stk produkter
Viser 24 av 56 produkter
1
...
3

Populære filtre

Med en skummadras fra Trademax får du en ergonomisk madras som former sig efter kroppen, og er trykaflastende. Takket være sine elastiske egenskaber fordeler den din kropsvægt jævnt, det skaber en bedre blodcirkulation og en bedre søvn. Skummadrasser giver en fast støtte til kroppen, samtidig med at materialet medvirker til at de opleves meget bløde. Skummadrasser har god ventilation og aftagelige betræk som kan vaskes og er dermed nemme at holde rene. Sammen med en lamelbund, passer de godt i en sengeramme, en kombination som giver dig en seng med rigtig høj komfort.

Forskellige varianter af en skummadras

Vores skummadrasser kan fås i 2 forskellige varianter, herunder kan du få et overblik over hvilke modeller vi har og hvilke egenskaber skummadrasserne har.

Memory foam

Memory foam er et materiale som er følsomt over for temperaturer og vægt, og som giver fantastisk støtte og komfort. Det forholdsvis bløde materiale former sig efter din krop og tilpasser sig dine bevægelser. Skummet har en aflastende egenskab og giver en god komfort hele natten.

Koldskum

I sammenligning med memory foam giver koldskum en mere hård og fast støtte. Det højelastiske materiale er ikke lige så følsomt overfor  varme og tryk. På den måde kan man sige at skummet ikke trykkes sammen på samme måde som memory foam og det holder derfor sin fasthed længe. Koldskums største fordel er den gode ventilationsevne den har, som er med til at give madrassen lang holdbarhed.

Sådan vælger du den rigtige skummadras

Når du skal vælge din skummadras kan du som udgangspunkt stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Foretrækker du en hård eller blød madras?

  • Får du det nemt varmt om natten?

Foretrækker du en blød madras, så bør du vælge en skummadras med memory foam. Foretrækker du derimod en hårdere madras så bør du i stedet vælge en skummadras med koldskum.

Vi har skummadrasser i forskellige størrelser, vælg mellem:

  • skummadras 80 x 180

  • skummadras 90 x 200

  • skummadras 180 x 200