Sengeben

36 stk produkter
Kampagne
578134(1).jpg

Sengeben kan virke som en detalje, men det er en detalje, der gør en forskel for udseendet på din seng. Din seng er en vigtig investering og er det møbel, der dominerer dit soveværelse, så det siger sig selv, at den skal være smuk og stilfuld helt ned til sengebenene.

Opdatere højden og udseendet på din seng med nye ben

Hvorfor skal jeg have sengeben?

Den mest almindelige og komfortable senge model er en boxmadras med en topmadras. Når du vælger en boxmadras, leveres madrassen ikke med ben, det er dig, der vælger dem. Når du sover, er det godt at komme lidt op fra gulvet, og sengebenene løfter din seng op og gør den til et møbel i dit soveværelse.

Hvilke forskellige typer af sengeben fås?

Sengeben fås i forskellige højder og materialer, så når du vælger ben til din madras, skal du overveje, hvilke andre møbler du har i dit værelse, som din seng vil passe til. Det er sengebenene, der giver din boxmadras karakter. Du kan derfor vælge mellem modeller i træ eller metal, og modeller, der er simple eller har former.

Er det nemt at montere sengeben?

Det er nemt at montere sengeben på en boxmadras, fordi de har en skrue i toppen, som du sætter ind i madrassen. Det er bare vigtigt, at du har den samme diameter på skruen i benet som det forborede hul i beslaget på din madras. Sengeben kan også bruges til andre møbler som f.eks. sofaer og lænestole.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne