Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Sengegavl i træ og stof

782 stk produkter
Viser 24 av 782 produkter
1
...
33

Populære filtre

Leder du efter en sengegavl? En sengegavl giver dit soveværelse et afslappet look og giver samtidig en behagelig støtte til hovedet, så du f.eks. kan læse en god bog. Med en sengegavl er det nemt at lave en stor forandring i dit soveværelse! Sengegavle giver også en følelse af luksus og vil være en smuk og elegant tilføjelse til dit soveværelse! Tilføj dit personlige præg til dit soveværelse ved at vælge din favorit blandt vores sengegavle. Vælg mellem flere forskellige typer af sengegavle vi har alt fra lyse sengegavle i stof til mørke sengegavle i spændende træsorter.

Find en flot sengegavl

Hvorfor en sengegavl?

Sengegavle beskytter ikke kun væggen bag sengen mod snavs, de giver også soveværelset et afslappet look og giver mulighed for en behagelig nakkestøtte, når du læser en bog. En sengegavl kan tilføre en følelse af luksus og er en nem måde at skabe forandring i soveværelset.

Hvordan vælger jeg den rigtige sengegavl?

Tænk på den følelse, du ønsker at skabe i dit soveværelse, og start derefter med målene på din seng. Som tommelfingerregel gælder det, at jo højere din seng er, jo højere sengegavl har du brug for. Det er også vigtigt, at hovedgærdet passer til din højde, så mål, når du sidder i sengen, og hvad der ville være mest behageligt bag din ryg i siddende stilling. Trademax har sammensat et bredt udvalg af sengegavle, som vi ved vil passe ind i dit hjem. Vælg mellem interessante modeller i både træ og stof, som du nemt kan tilpasse til din seng og resten af din soveværelse indretning.

Hvordan kan jeg indrette med en sengegavl?

Sengegavle kan give dit soveværelse et helt nyt look og gøre din seng til et endnu mere behageligt sted at tilbringe tid. Med en sengegavl i den rigtige farve, form og det rigtige materiale kan du nemt forvandle dit soveværelse til et behageligt og harmonisk sted at hvile sig. Sæt din nye sengegavl sammen med skønne puder og hyggelige tæpper og plaider for at skabe den helt rigtige luksuriøse hotelstemning. Hvis du ønsker at nyde en lang morgenmad i sengen, kan du også bestille gode sengebakker her hos Trademax. Tag et kig på hele sortimentet af sengegavle, og eksperimentér med forskellige farver for at finde den kombination, der passer bedst til dit hjem. Du er velkommen til at besøge et af vores showrooms i Sverige for at få et bedre indtryk af vores sengegavle og for at få god eksperthjælp fra vores personale på stedet, velkommen!