Sengegavl i træ og stof

414 stk produkter
UDSALG
577586(1).jpg

Soveværelset er et vigtigt rum i alle hjem, da det er her, man samler energi til ugerne, og det er derfor også vigtigt, at man føler sig godt tilpas. Ofte er det et spørgsmål om små ting, som kan medvirke til at gøre soveværelset til et hjerterum. Mangler du inspiration til, hvordan du kan pifte dit soveværelse op, så tag et kig her på siden, hvor vi har samlet et udvalg af de bedste og lækreste sengegavle til din seng. En sengegavl har flere funktioner. Først og fremmest giver den ekstra komfort, hvis du vil sidde i din seng, da sengegavle ofte kommer med en blød og behagelig foring. Ydermere bidrager sengegavlen også til hygge, og samtidig pifter den dit soveværelse op, så du har lyst til at blive i sengen hele dagen. 

Find en flot sengegavl

Med vores udvalg af sengegavle her på siden bliver det nemt for dig at finde den helt rigtige sengegavl til din seng. Vi har et bredt udvalg af sengegavle i forskellige farver, så du kan finde, den sengegavl, der vil passe bedst til din seng. Fælles for alle sengegavlene her på siden er, at de alle er fremstillet af de bedste materialer, og du er derfor sikret en kvalitet i topklasse.

Du kan blandt andet lade dig friste af Superior LYX sengegavl fra Choice. Denne sengegavl fås i flere forskellige farver. Hovedgærdet er fremstillet i et stilfuldt og tidløst design, som tilføjer elegance og kant til dit soveværelse. Ydermere passer denne model til vores kontinentalsenge. Superior LYX er fremstillet af 100 % polyester og giver god komfort, så med denne sengegavl kan du nemt servere morgenmad på sengen. Superior LYX skal monteres på væggen, og det er muligt at tilkøbe ekstra vægpuder for ekstra god komfort.  Du kan med fordel lade dig inspirere af de mange flotte farver, som denne model kan fås i. En farve, som står i kontrast til din seng, vil skabe nyt liv i dit soveværelse.

Du kan også lade dig inspirere af Bas 140 modellen, som også fås i mange flotte farver og nuancer. Denne sengegavl tilføjer et hjemligt og hyggeligt præg til dit soveværelse. Ligesom Superior LYX modellen passer denne sengegavl også til vores kontinentalsenge, så hvis du alligevel går og overvejer at købe ny seng, kan du nemt matche vores sengegavle med vores udvalg af kontinentalsenge. Der findes også flere pakkeløsninger i vores udvalg over senge. Box 140 sengegavl kommer med nakkepuder, så du er sikret ekstra god komfort. Sengegavlen er fremstillet af 100 % polyester. Der er mange muligheder for at gøre sit soveværelse ekstra hyggeligt og komfortabelt. En sengegavl bidrager til hygge og en hjemlig følelse.

Med vores udvalg af sengegavle har det aldrig været nemmere at gøre sit soveværelse komfortabelt og stilfuldt. Med vores store udvalg har du mulighed for at finde lige den sengegavl, som passer til din stil. Uanset hvilken sengegavl du vælger, er du garanteret et produkt i topklasse og et produkt, som er fremstillet af naturlige og behagelige materialer, så du kan ligge godt og trygt i din seng. Under hvert produkt finder du nemt mål på sengegavlene, så du kan tjekke om den pågældende sengegavl vil passe til din seng.

Trademax – vi indretter dit drømmehjem

Hos Trademax hjælper vi dig med at gøre dine indretningsdrømme til virkelighed. Vi har alt inden for boliginteriør, både større møbler, som senge, sofaer, borde og helt ned til de dekorative boligtekstiler. Vores side er overskueligt inddelt efter kategorier, så du nemt kan finde lige det, du leder efter. Har du spørgsmål til vores udvalg af sengegavle eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ved bestilling hos Trademax er du garanteret god service og vi leverer dine varer lige til døren for kun 395 kr. i fragt. Ved køb hos Trademax får du ydermere 14 dages fortrydelsesret. Med Trademax bliver indretning nemt, og det er aldrig kedeligt at handle nyt interiør her på siden. Bestil din sengegavl allerede i dag, og nyd godt af den gode komfort og den hjemlige hygge, som spreder sig i soveværelset. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Vaskbar
Varemærke
Förvaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Belysning
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Udseende
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG