Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 2 av 2 produkter

Populære filtre

Det vigtigste ved indretning af soveværelset er altid at skabe gode forhold for søvn. Du vil sove sikkert og godt i en seng med en stabil sengegavl i hovedenden. Sengegavle fås i forskellige materialer og størrelser, og Trademax tilbyder sengegavle i træ til en god pris. For at få den bedst mulige søvn bør du placere din seng i et roligt rum, der kun er beregnet til at sove i. Desuden skaber en robust sengegavl af træ de bedste betingelser for restitution. Uanset om du har en enkelt- eller dobbeltseng, bør du investere i en stilfuld sengegavl i træ. Du kan finde sengegavle i forskellige designs, materialer og farver.

Indret dit soveværelse med en praktisk sengegavl i træ

Er der sengegavle i træ med opbevaring?

I mange hjem kan soveværelset være lille, og normalt er en ordentlig seng en prioritet. Hvis det betyder, at du ikke har plads til et sengebord ved siden af sengen, kan du købe en praktisk sengegavl i træ med hylder og opbevaringsplads. Trademax har sengegavle med integreret opbevaring til dem, der bor småt eller ønsker at få plads til mange ting.

Hvad er fordelene ved en sengegavl af træ?

Sengegavle eller hovedgærder fås i materialer som metal, træ og tekstil. Fordelen ved at vælge et hovedgærde i træ er først og fremmest, at træ er et naturligt materiale, der beroliger os mennesker. Med naturmaterialer i din indretning skaber du ro og harmoni. Træ har en livlig struktur, der får rummet til at føles blødere, og det giver en fin kontrast til andre farver og materialer.

Er en sengegavl i træ tidløs?

Materialet træ kommer og går som andre materialer i trends inden for indretning. Forskellige farver, træsorter og teksturer varierer fra år til år. En sengegavl i naturtræ er meget mere tidløs end en farvet sengegavl eller en sengegavl i mønstrede tekstiler. Når du investerer i et hovedgærde i træ, er det en langsigtet investering.