Sengegavl UDSALG

162 stk produkter
1298040(2).jpg

En sengegavl gør sengen fuldendt. Sengegavlen giver en blød ramme omkring sengen, og du undgår at slå hovedet mod en hård væg eller glide rundt mod en kold væg, når du sidder og læser i sengen. En sengegavl indhyller dig i en blød verden, når du skal sove, og pryder dit soveværelse, når du er vågen.

Find en sengegavl på TILBUD

Hvor høj er en sengegavl på TILBUD?

Du kan finde sengegavl med forskellige højder på TILBUD. Højden på din sengegavl afhænger af, hvor høj din seng er, og hvor højt du vil have, at sengegavlen skal stikke op over sengen. Hvis du for eksempel vil kunne sidde op ad din sengegavl, skal du have en lidt højere variant. Mål, hvor høj din seng er nu, og sammenlign med den sengegavl, du er interesseret i. Forskellen er den del, som sengegavlen stikker op over sengen. Husk på, at det faktisk også er et spørgsmål om indretning, en højere sengegavl sætter større præg på rummet end en lavere.

Passer en sengegavl på TILBUD til min seng?

Vi har flere varianter af sengegavl på tilbud. De har lidt forskellige størrelser og passer til lidt forskellige senge. Mål, hvor bred din seng er, så kan du matche den med sengegavlens bredde. Tjek også gerne din sengs højde, så du kan få en sengegavl, der går op over sengen lige så meget som passer dig. Hvis du synes, det er svært, kan du kontakte vores kyndige kundeservice. De ved præcis, hvordan man gør, og hjælper dig gerne!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG