Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Grå sengegavl & hovedgærde

241 stk produkter
Viser 24 av 241 produkter
1
...
11

Populære filtre

Med en blød sengegavl får du en behagelig støtte til hovedet, når du skal læse eller se film i sengen. Hvis du vælger en grå sengegavl, får du også en følelse af luksus på soveværelset. Men en grå sengegavl beskytter også væggen bag sengen. Hos Trademax har vi et stort udvalg af sengegavle i forskellige størrelser, farver og former.

Praktisk og stilfuldt med en grå sengegavl

Hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger en sengegavl?

Trenden med en grå sengegavl fortsætter, og det er let at forstå hvorfor, da en grå hovedgavl, som det også kaldes, er både praktisk og stilfuld. Der er derfor mange grå sengegavle at vælge imellem, og det første, du skal beslutte, er, hvor bred og høj du ønsker den. Hvis du er høj, er det ofte mere behageligt med en højere sengegavl, da du vil sidde mere komfortabelt i sengen, når du læner dig tilbage. Når det kommer til farver, kan en grå sengegavl ofte opleves som mere sofistikeret og luksuriøs end en skrigende farve. Men du kan også vælge en farve, der matcher farven på væggen bag sengen.

Hvordan rengør jeg en polstret grå sengegavl?

En polstret grå sengegavl bør støvsuges en gang om ugen for at fjerne støv og mider. Hvis du får en plet på det grå stof på sengegavlen, kan du forsøge at fjerne den med lunkent vand og en frottéhåndklæde. Vær dog forsigtig med rengøringsmidler, da de kan blege stoffet. Hvis du ønsker flere tips om, hvordan du rengør og plejer dine møbeltekstiler, er du velkommen til at kontakte Trademax kundesupport.