Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Lamelbunde i forskellige størrelser

93 stk produkter
Viser 24 av 93 produkter
1
...
4

Populære filtre

For dig som har en rammeseng er lamelbunden alfa omega. Lamelbunden er med til at absorbere din vægt og er derfor vigtig for at give din seng en lang levetid. Hos os finder du lamelbunde i forskellige modeller, størrelser og materialer. Vores lamelbunde kan kombineres med en springmadras, skummadras,  vi har altså et bredt udvalg, så du kan bygge sin drømmeseng.

Lamelbunden danner grunden for en god nattesøvn

Hvad er en seng uden en bund. Uden en stabil lamelbund, er en sengeramme blot en ramme uden funktion. En god lamelbund forlænger holdbarheden og komforten på madras, ved at være den bærende del. Derudover giver  sengelamellerne i lamelbunden luft under madrassen, så eventuel fugt ikke skader kvaliteten på din madras. Du finder vores lamelbunde i forskellige størrelser. 
Vælg mellem:

80x200
90x200
140x200
160x200


Det du skal tænke på når du vælger din lamelbund er 

At vælge den rigtige sengeramme kan være svært, specielt når der findes mange alternativer at vælge mellem. Her skal man naturligvis vælge det der passer til formålet, budget og de kvalitetskrav du har. Det du skal tænke på når du skal vælge lamelbund er nogle af følgende faktorer.

Størrelse

Har du allerede har en sengeramme er det sengerammens mål der er afgørende for hvilken størrelse lamelbund du har brug for. Har du en sengeramme som er 90 cm bred, vælger du en lamelbund som også er 90 cm i bredden. 

Model og materiale

Langt de fleste lamelbunde er lavet i træsorter som bjørk og fyrretræ. Træ er nemlig et materiale med et højt belastningsniveau, hvilket gør det til en god og stabil bund, som din seng har brug for. Ønsker du ekstra stabilitet anbefaler vi at du vælger en af vores lamelbunde med stålramme. Jo bredere din seng er jo mere stabilitet har du brug for.