Tilbud på Hylder & Reoler

1 109 stk produkter
Kampagne
1096383(3).jpg
Populære filter

Skab et hyggeligt og personligt hjem med hylder og reoler fra Trademax. Organisere og fremvis med hylder og reoler i forskellige design. Her finder du alt fra traditionelle bogreoler, moderne trappereoler og væghylder, til komplette hyldesystemer. Vi tilbyder et stort udbud af hylder og reoler med forskellige opbevaringsløsninger i en mængde forskellige størrelser, farver og stile. Velkommen til at gå på opdagelse gennem vores brede sortiment for at finde hylder og reoler der passer ind i dit hjem!

 

Reoler og hylder til forskellige behov

Uanset om du er ved at bygge dit eget bibliotek eller leder efter hylder som du kan pynte med smukke indretningsdetaljer så har Trademax møblerne der passer dig. Vi forstår at mennesker er forskellige, og det er vores indretnings behov også. Vi har samlet hylder og reoler i alle former og design så du kan finde noget der passer til lige præcis dine behov og ønsker. Uanset om du leder efter en elegant reol til stuen, en praktisk hylde til køkkenet, eller en skohylde og hattehylde til entréen kan vi love at vi har opbevaringsløsningen til dig. Vælg selv om du vil have en reol der står på golvet eller en hylde på væggen, vi tilbyder blandt andet:

  • Væghylde
  • Trappereol
  • Stigereol
  • Reol med skuffer

Vi tilbyder komplette reoler, samt hylder som kan sættes ind i reoler men også sættet fast i væggen som for eksempel en billedhylde. Hvis du ønsker en hylde bag sofaen er en væghylde det perfekte valg. En væghylde er ikke kun en smuk indretningsdetalje, det er også en pladsbesparende opbevaringsplads. Måske har du ikke så meget gulvplads, måske vil du vise dine smukkeste indretningsdetaljer frem? At sætte en hylde på væggen er et smart valg, både praktisk og æstetisk.

Bogreoler som opbevaring - ikke kun til bøger

En god bogreol skal give dig den opbevaring du har brug for og samtidigt være et smukt møbel i dit hjem! Derfor har vi her på Trademax et rigtigt stort udbud af bogreoler i alle farver, design, former og størrelser, så du kan finde en bogreol der passer ind i dit hjem og opfylder dine opbevaringsbehov. Selvom navnet bogreol antyder til at det er bøger den skal sættes i den, så behøver du naturligvis ikke følge den regel. Bogreolen er perfekt til andre ting, som for eksempel arbejdsmapper, fotoalbum, pynteting eller måske til at vise dine feriebilleder frem. Nogle bogreoler har også gemt opbevaring som passer godt til ting som ikke bruges så tit, eller som du ikke vil se hele tiden, eksempelvis ledninger, kridt, blyanter og andre småting. Du kan også købe kurve og skuffer til din bogreol, så bliver opbevaringen endnu mere praktisk og overskuelig. Hos os på Trademax kan du købe bogreoler online.

  • Åbne bogreoler
  • Bogreoler med glaslåger
  • Lave bogreoler
  • Høje bogreoler

Vælg den rigtige hylde eller reol for dine behov

Måske er du den der elsker duften af bøger, og syntes at bogrygge er en smuk del af indretningen. Så er åbne og store bogreoler med masser af plads til bøger sikkert lige noget for dig. Køb en væghængt bogreol som du kan fylde med bøger - det bliver en smuk detalje og opbevaringsplads kombineret i et. Eller syntes du måske at bøger giver et rodet indtryk og vil hellere gemme dem væk i et skab med glasdøre så du ikke skal støve dem af? Et tips til dig der vil se dine bøger og pynteting, men ikke vil støve dem af så tit er at købe et vitrineskab. Her kan du vise bøger og indretningsdetaljer frem uden at det samler støv da glaslågerne beskytter dem mod snavs og støv. Du finder vores hylder og reoler i en mængde forskellige størrelser og former så du kan finde det som passer ind i lige præcis dit hjem. Måske er du ude efter en smal reol med stilrent og enkelt formsprog, en solid reol med masser af opbevaringsplads, eller en rund hylde med kreativt formsprog. Hos os finder du store og små reoler og hylder som hjælper dig med at indrette både smukt og praktisk.

Når opbevaringen har alt den plads du skal bruge bliver indtrykket i rummet roligt og harmonisk. Men også materiale og farve har stor betydelse for rummets stil og følelse. En træhylde er lige så traditionel som moderne. Stræber du efter et mere naturligt og livfuldt udtryk er en en hylde eller reol i eg eller birketræ et godt valg. Indretning i træ er tidløst uanset om du vil have en stilren og sofistikeret eller rustik og landlig indretning. Hos os kan du vælge mellem træsorter i mørke og lyse nuancer som giver rummet et smukt lyster. Vi tilbyder også lakerede træhylder og reoler. Her finder du alt fra skandinavisk hvid til hylder og reoler i smuk sort. Selvfølgelig tilbyder vi også hylder og reoler i flere materialer end kun træ. Hvad siger du til en hylde eller reol i metal, en stilren glashylde eller reol i messing med eksklusivt indtryk? Vi hjælper dig med at finde den hylde og reol som passer ind i lige præcis dit hjem. Vores kyndige og imødegående kundeservice er altid tilgængelig for at hjælpe dig og svare på alle spørgsmål omkring dit køb!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Udvidelsesbart
Form
Placering
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne