Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 25 produkter
12

Populære filtre

I sport betyder det at lægge noget på hylden som regel afslutningen på en karriere. At købe reoler og hylder til hjemmet giver derimod en positiv stemning og er et tegn på starten på noget nyt og spændende. Måske flytter du sammen med en partner, eller familien har købt et nyt hus eller hjem. I dette tilfælde har du brug for hylder i flere rum og til forskellige formål. I din entre har du måske brug for en ny hattehylde. Dine bøger skal kunne stå i en bogreol. En reol i egetræ passer til de fleste rum, og her hos Trademax finder du hylder til alle dine rum.

Reol og hylde i egetræ

Er en reol i egetræ kun til opbevaring?

Der er mere i en reol af egetræ end blot opbevaring af ting. Du kan også finde flere hylder i egetræ, som er mere dekorative. Det er let at tro, at en hylde til opbevaring ser kedelig og fantasiløs ud. Overhovedet ikke! En hylde med god opbevaring kan meget vel være din stue. Du kan placere pynt på forskellige hylder. Hylden kan også have udtrækkelige skuffer, så det, du opbevarer i dine skuffer, er skjult og skaber en ryddelig følelse. Det vigtigste er, at du vælger en reol af egetræ efter dine behov.

Hvad er fordelene ved en væghængt hylde af egetræ?

En væghængt hylde har en række fordele. Du kan selv bestemme, i hvilken højde du vil opbevare praktiske ting som f.eks. ringbind og bøger. I din stue kan du have en hylde lidt højere oppe på væggen, hvor du kan placere pynt eller planter. I din entre har du selvfølgelig en hattehylde. Under hattehylden kan du tilføje bøjler til tøj.

Er der en reol i egetræ med både hylder og skuffer?

Det er praktisk at have en reol med hylder og skuffer. En sådan kombineret reol i egetræ giver dig mulighed for at gemme dine ting skjult og vælge, hvilke ting du vil have stående på hylderne. Her hos Trademax har vi flere hylder og reoler i egetræ til dine bøger, ringbind eller dekorationer.