categoryTopBlock

Toiletbræt

107stk produkter
Badeværelsestilbehør
Kampagne

Hvordan finder jeg korrekt toiletsæde?

Moderne toiletter har som regel universal sæde hvilket gør det nemt at købe et nyt toiletsæde efter smag og behov. For at være sikker på at det passer bør du måle dit befindtlige sæde. Her er det vigtigt at du husker at måle afstanden mellem beslag hullerne. Er du usikker kan du altid kontakte os på Trademax så hjælper vi dig.

Hvilke forskelle er der mellem toiletsæder?

Fordelen med at købe toiletsæde separat eller skifte det ud er at du kan finde det der matcher din stil. Det bliver en del af indretningen i badeværelset. Et smukt toiletsæde i marmor giver en luksuriøs fornemmelse og du kan finde nye farver og mønstre der giver badeværelset den karakter du ønsker. Rent praktisk fås toiletsæder også med soft-close. Det skåner toilettet og er lyddæmpende. Desuden kommer fingrene ikke i klemme.

Hvad er forskellen på et blødt og hård sæde?

Et toiletsæde der har blødt sæde er som regel fremstillet af blødere plast eller lignende materialer. De er vejer mindre og er et praktisk valg der ofte er lidt billigere. Et hårdt sæde vejer mere og er lidt mere holdbart, frem for alt mod ridser og slitage. En hårdere variant kan også tåle mere belastning.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne