Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 280 produkter
1
...
12
Er du lige blevet færdig med indretningen af dit badeværelse men føler alligevel at der mangler noget? Så er det det helt rigtige tidspunkt at udforske vores øvrige badeværelses detaljer som kan være det sidste du tænker på når du indretter badeværelset, men som alligevel er godt at have og frisker badeværelset op. Velkommen ind og bladre i vores store sortiment.

Tilbehør til badeværelset - Detaljer der gør nytte

  • Hvad for noget badeværelsestilbehør skal jeg bruge?

    Begynd med at finde ud af hvad du har behov for og hvad der er vigtigt for dig. Er det måske et brusepanel eller brusekar? Eller vasketøjssortering der organisere vasketøjet og skaber orden? Uanset hvad du er på jagt efter finder du helt sikker badeværelsestilbehør her hos os på Trademax.
  • Hvordan gør jeg mit badeværelse mere personligt?

    Ved at bladre i vores sortiment af øvrigt badeværelsestilbehør kan du finde detaljer der gør dit badeværelse mere indbydende og personligt. Uanset om det er badeværelsesopbevaring, bademåtte eller brusepanel, vil de små detaljer gøre dit badeværelse komplet.
  • Hvordan kan jeg føle mig tryg med mit nye køb?

    Vi ønsker at du som kunde hos os skal føle dig mere tryg med dit nye køb. I vores udbud af øvrige badeværelsestilbehør kan du finde en stor variation og vælge det der passer dig og din bolig bedst. vi tilbyder 14 dages fortrydelse og fast lav fragtafgift. Hvis du har flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi svarer på dine spørgsmål inden for 24 timer.