Håndklædekrog

3 stk produkter
1913172(1).jpg

Hos Trademax kan du finde knagerækker i forskellige design. Vi har knagerækker i krom, metal, mat sort og mange flere. Vi tilbyder desuden håndklædekroge i forskellige modeller hvor du kan vælge blandt enkelte eller flere kroge. Ved at matche dit badeværelse med smukke knagerækker bliver det nemmere at holde badeværelset ryddet. Velkommen ind og udforsk vores sortiment af håndklædekroge billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvilken håndklædekrog skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du vide hvor meget din håndklædekrog skal kunne bære. Er det til flere håndklæder kan en stor knagerække med mindst to kroge være en god idé. Er det en krog til kun et håndklæde, er en enkeltkrog perfekt. Det er fint hvis håndklædekrogene matcher resten af badeværelsets indretning. På den måde skaber du et smukt helhedsindtryk på badeværelset.

Hvordan montere jeg en håndklædekrog?

Generelt er det vigtig at overfladen du skal sætte krogen fast på er tør. Du har formentlig brug for at bore et hul i væggen for at sætte din krog fast. Det er da vigtigt at du bruger korrekt bor og ligger silikone i hullet. På den måde sætter du krogen ordentligt fast så den kan tåle mere vægt.

Hvor mange kroge skal jeg have på badeværelset?

For at vide hvor mange kroge man skal bruge er det en god idé at starte med at tælle hvor mange håndklæder man har fremme på badeværelset, både store og små. Bestil derefter kroge efter det, og gerne lidt ekstra. Det er altid en god idé at have kroge til for eksempel morgenkåben eller til tøj.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage