Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Badevægt

1 stk produkter

Følg din træning med hjælp af en badevægt. Hos Trademax finder du et bredt udbud af både smarte og klassiske badevægte. Vi tilbyder højkvalitative badevægte i forskellige størrelser og modeller, så du nemt kan finde en der passer dig og dine behov. Velkommen ind og udforsk vores sortiment!

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvilken badevægt skal jeg vælge?

    Hvilken badevægt du vælger afhænger af hvad du er ude efter. Er det kun din vægt du vil holde øje med kan en analog badevægt være perfekt til dig. Vil du hellere have styr på hele kroppen kan du kigge på en digital eller smart badevægt. Vægten gør en kropsanalyse der hjælper dig med at have styr på væske, muskler og kropsfedt.
  • Hvilke fordele er der med en smart badevægt?

    En smart badevægt skiller sig fra en analog vægt. Ved at bruge en smart badevægt får du ikke kun din totale kropsvægt frem, den hjælper dig også med at forstå din krop og dens udvikling. Med andre ord så er det en alt-i-en vægt.
  • Hvilke modeller af billige badevægte tilbyder Trademax?

    Hos Trademax finder du badevægte i mange forskellige modeller med mange forskellige funktioner. Udover at vælge en vægt hvor du kun ser din vægt tilbyder vi desuden smarte badevægte med kropsanalyse funktioner. Disse funktioner viser muskelmasse, kropsfedt, benmasse og BMI. Med hjælp af en badevægt kan du have styr på dig og din krops udvikling.