Toiletrulleholder

22 stk produkter
Kampagne
1871545(6).jpg
Populære filter

En toiletpapirholder er både praktisk og smuk

Træt af at have toiletpapirrullen stående på gulvet eller måske på vasken ved siden af? Investere i en toiletpapirholder i stedet, og gør dit badeværelse både lidt mere praktisk og lidt smukkere. Du finder flere prisfornuftige og fine modeller her på Trademax.dk.

Hvilke typer af toiletpapirholdere kan man vælge mellem?

Vi tilbyder både toiletpapirholdere der står på gulvet og hænger på væggen, i forskellige stile, materialer og farver. En væghængt model er praktisk og fylder næsten ikke noget, mens en toiletpapirholder der står på gulvet er nem at flytte og desuden har plads til flere papirruller eller andet du vil have i nærheden.

Hvordan sætter man nemmest en væghængt toiletpapirholder op?

En toiletpapirholder der skal sættes fast i væggen kan enten skrues op eller sættes fast med hjælp af dobbeltklæbende tape eller lim. De to sidste er en fordel hvis du vil undgå at lave hul i vandtætningslaget.

Hvad er godt at tænke på når man vælger holder?

Stil, design og funktion er naturligvis vigtigt. Foretrækker du klassisk krom der passer med den øvrige badeværelsesindretning, eller vi du måske gøre det fint med en flot toiletpapirholder i guld? De fås også med indbygget toiletbørste samt toiletpapirholdere der står på gulvet med plads til både ekstra ruller eller t.o.m. magasiner.

Hvor meget koster en toiletpapirholder?

Hos os på Trademax har vi et bredt og nøje udvalgt sortiment af stilrene toiletpapirholdere i forskellige prisklasser, samtlige af høj kvalitet. Botanisere i vores udbud, find lige præcis din favorit og bestil din nye toiletpapirholder online her på Trademax.dk - altid billigt, praktisk og bekvemt!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne