Håndklædestige

14 stk produkter
fcbfd9b3f20043883a56c89f9163bf555b844f3a.jpg
Med en smuk og billig håndklædestige opgradere du nemt badeværelset og byder ind til et dejligt badeværelse. Udforsk vores sortiment og bestil den stige du synes er smukkest og bedst matcher dit badeværelse.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad skal jeg tænke på ved valg af håndklædestige og håndklædering?

Begynd med at finde ud af hvor meget plads du har og hvor du vil stille den. Det er også en fordel at vælge størrelse efter hvor mange i er der skal bruge den, er det kun dig eller er det hele familien? Vælg også en stige og en ring der matcher resten af indretningen på dit badeværelse, så får du en ensartet stil på dit badeværelse.

Hvordan indretter jeg med en håndklædestige?

En håndklædestige er et smukt komplement til badeværelset. Fordelen med en stige til håndklæderne er at du kan stille den lige hvor du har lyst, da dens lille størrelse ikke bruger så meget plads. Dog er det en god idé at have stigen ved bruseren eller vasken, så du har håndklæderne i nærheden af hvor du skal bruge dem.

Hvilke modeller af håndklædestige og håndklædering tilbyder Trademax?

Hos Trademax finder du et varieret udbud af håndklædestige og håndklædering. Til dig der vil have en mere landlig og naturlig stil på badeværelset har vi håndklædestiger i træ eller bambus. Selvfølgelig tilbyder vi også håndklæde hængere i messing og metal til dig der har en mere klassisk stil på badeværelset. Har du en mere stilren eller industriel stil finder du håndklæderinge i metal, sort og messing.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)