Håndklædeholder

9 stk produkter
Kampagne
1913316(1).jpg

Tørre og rene håndklæder med en håndklædeholder på badeværelset

Det værste der findes når det kommer til badeværelset er når der ikke er plads til at kunne hænge alle håndklæder op på en nem måde og lade dem tørre. Våde håndklæder der ikke bliver hængt til tørre mugner nemt. Køb en billig håndklædeholder på nettet, hos os på Trademax.dk.

Kan jeg borre håndklædeholderen fast på væggen?

Ja det kan du sagtens. Sørg bare for at du ved hvor den skal sidde først, så du ikke borer unødige huller i badeværelsesvæggen. Der kan dannes fugt i disse huller hvis de ikke fyldes ordentligt, hvilket kan lede til alvorlige problemer.

Hvorfor skal jeg købe en håndklædeholder?

En holder til alle familiemedlemmernes håndklæder er godt at have så håndklæderne tørre og ikke mugner eller begynder at lugte. Ved at bruge nogle af vores håndklædeholdere har du rene og tørre håndklæder hver dag.

Hvilke forskellige typer af håndklædeholdere fås?

Under det varme måneder kan man nemt bruge sin solstol som håndklædeholder, der tørre den hurtigt i solen. Men til indendørs brug har vi flere forskellige varianter af holder at vælge imellem. Vi har holdere til alt fra en til tre håndklæder. Er i en stor familie skal i måske bruge to?

Hvilke udseende fås håndklædeholderne i?

De fleste af vores håndklædeholdere er sølvfarvede. Der fås også et par stykker i vores sortiment i guld eller messing hvis du hellere vil have det. Tøv ikke med at kontakte os på Trademax.dk hvis du har nogle spørgsmål.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne