Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 2 av 2 produkter

Hvordan holder jeg sæbeholdere og sæbepumper rene?

I sæbeholdere samles der gerne vand og rester af sæbe. Derfor er det en god idé at skylle dem med jævne mellemrum. I sæbeholderen kan der også samles bakterier, så rens med en svamp eller klud, På den måde holder du sæbeholderen hygiejnisk og den ser desuden tiltalende ud. Sæbepumper kan man med fordel tømme helt og skylle. Tør selve håndtaget til pumpen med en klud med jævne mellemrum. På den måde holder du både sæbeholderen og sæbepumpen hygiejniske og de ser pæne ud.

Hvilke fordele har forskellige materialer til sæbeholder og sæbepumpe?

Til dig der har små børn hjemme kan det være en god idé med en sæbeholder eller pumpe der kan tåle at blive brugt. Alternativt en sæbepumpe der kan sidde fast i væggen så den ikke vælter. På den måde er der mindre risiko for at den går i stykker. Materialer i natursten og porcelæn holder længe og bliver desuden en smuk dekoration. Glas i forskellige former ser elegant ud. En sæbepumpe i gennemsigtig glas gør at du kan matche med forskellige farver på sæben.

Hvornår bruger man sæbepumpe kontra sæbeholder?

Sæbeholdere passer bedst ind der hvor få personer skal bruge dem. At forkæle sig selv med en smuk og skøn hård sæbe i bruseren eller badet giver en luksuriøs fornemmelse. Desuden er hård sæbe miljøvenligt og fås i dejlige dufte og farver. Sæbepumper er mere hygiejniske hvis flere skal dele. Det kan være lækkert at matche sæbepumpe og sæbeholder på badeværelset. En sort sæbepumpe og en sort sæbeholder mod hvidt giver en smuk kontrast, mod for eksempel hvidt kakkel.