Badetønde

2 stk produkter
1317993(1).jpg

En badetønde er en perfekt måde at slappe af på efter en hektisk dag. Det noget hele familien kan bruge og er perfekt til når vennerne er på besøg. Du kan nyde en badetønde hele året, både under varme sommerdage og de lange vintermåneder. vi på Trademax sælger badetønder online til en billig pris og altid med en høj kvalitet. Vi sælger forskellige modeller, både træfyret badetønder af plastik og af træ, så du kan finde den perfekte model for dig.

Opret et hjemmespa med et badestamp

Hvor ofte skal vandet skiftes ud?

Hvis du bruger det rigtige filter og de rigtige kemikalier kan vandet bruges mellem 1-2 uger, nogle gange længere afhængig af vejret. Det afhænger selvfølgelig også af hvor meget badetønden bruges, og hvor mange som bruger den. Derefter er det vigtigt at vælge korrekt rengøring til din badetønde.

Hvordan renser man en badetønde bedst?

At rengøre den er ikke svært. Bare tøm den for vand, skyld badetønden og brug lidt opvaskesæbe. Brug helst ikke klorin eller andre stærke rengøringsmidler da det kan skade badetønden.

Hvilke tilbehør skal man bruge til en badetønde?

Der fås mange tilbehør til badetønder som du kan købe. Du kan gøre det lidt hyggeligere med belysning til din badetønde.

Hvordan monteres en badetønde?

Badetønden er allerede monteret når den leveres, og du kan nemt montere tilbehøret hvis der er klare instruktioner om hvordan det skal gøres. Efter dette skal du bare fylde badetønden med vand og den er klar til bad.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)