Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 56 produkter
1
...
3

Afhængig af hvilken type af pool du har vil du have brug for forskellige typer af pooldug og pool liner. Vores forskellige måtter fås i forskellige størrelser og farver så du nemt kan finde en der passer dit bassin. Velkommen ind og udforske Trademax store udbud for at finde en pooldug eller pool liner der passer dig og din pool.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvilken pool liner skal jeg have?

    Hvilken liner du skal have til din pool afhænger af hvilken type a pool du har. Har du en plastik pool får du formentlig en pooldug med fra start. Dog kan der være behov for at skifte den ud efter et stykke tid da den hurtigt kan blive slidt. Har du en fast pool skal du bruge en pool liner. Den fungere som ekstra beskyttelse og som gulvmåtte i pollen. Hos Trademax kan du finde måtter og pooldug til både runde og rektangulære pools.
  • Hvad er pooldug & pool liner?

    Det der sidder på indersiden af poolen kaldes pooldug eller pool liner. Fordelen med disse er at de holder vandet inden i poolen. De er oftest nemme at skifte ud. Så hvis du skulle blive træt af farven eller vil give din pool et nyt design kan du altid skifte den ud efter behov.
  • Hvorfor skal jeg købe pooldug?

    Vil du holde din pool ren og fin så længe som muligt er det godt at købe en pooldug. Desuden giver du din pool et personligt udseende. Har du en fast pool skal du formentlig købe en smuk pool liner. Her kan du for eksempel få vandet til at se dejligt indbydende ud med en blå pooldug.