Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 11 av 11 produkter

Hos os på Trademax finder du poolstiger der er udformet til forskellige typer af pools. Vi har poolstiger til både fritstående og nedgravet pools til en god pris. Vi tilbyder mange forskellige højkvalitative modeller så du nemt kan bestille en god og smuk poolstige billigt online. Velkommen ind og udforske Trademax store sortiment.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvilket materiale er bedst til en poolstige?

    Til fritstående pools eller mere midlertidige pools kan en poolstige i hård plast, plast og metal være et godt alternativ. De er både nemme og praktiske at flytte når poolen ikke bliver brugt. Til nedgravede pools er det mere normalt med poolstiger i metal. Disse er beregnet til at sidde permanent og skal derfor holde længe. Vi har også poolstiger i rustfrit stål, da poolstiger udsættes for meget vand og dermed nemt kan ruste. Ved at købe en poolstige hos Trademax får du en smuk og kvalitativ poolstige til en god pris.
  • Hvad skal jeg tænke på ved køb af poolstige?

    Vigtig at tænke på ved køb af poolstige er at den skal passe ned i den dybde din pool har. Det er også vigtig at vælge en poolstige der passer til den type pool du har. Nogle poolstiger er beregnet til fritstående pools mens andre er beregnet til nedgravede pools. Derefter er det selvfølgelig vigtig at stigen skal passe æstetisk og føles stabil for hele familien.
  • Hvorfor skal jeg bruge en poolstige?

    Poolstiger hjælper dig med at komme ind og ud af vandet i dit eget tempo. Det er praktisk uanset om du er et barn der leger eller en noget temperatur kræsen voksen. Med poolstiger kan børnene træne sine dykker evner fra en bekvem højde og her kan du som voksen lave styrkeøvelser i en blød vandmodstand.