Pedalspand & skraldespand

6 stk produkter
Kampagne
1115037(1).jpg

Hvor kan jeg placere en pedalspand?

En pedalspand passer godt ind i flere forskellige rum hvor du skal bruge en skraldespand. Mange vælger at have en pedalspand på badeværelset, men større modeller fungere også godt i for eksempel køkkenet, bryggerset eller garagen.

Hvordan rengør jeg min pedalspand?

Alle vores pedalspande er fremstillet af holdbare materialer der er nemme at rengøre og holde pæne. Ydersiden gør du nemt rent ved at bare tørre den af med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Har din pedalspand en inderspand som kan tages ud er det en god idé at tage den ud og skylle eller vaske den.

Hvor stor er en pedalspand?

Pedalspande fås i mange forskellige størrelser og modeller. Her på Trademax tilbyder vi et bredt sortiment af pedalspande i forskellige størrelser så du nemt kan finde en der passer dine behov. Er du ude efter en pedalspand til badeværelset kan det være godt med en mindre variant, mens der ofte er behov for en større model i køkkenet og andre rum hvor man som regel smider mere affald ud. Man kan desuden få pedalspande med to beholdere i, hvilket er rigtig godt hvis man ønsker mulighed for at sortere. Udforsk gerne vores sortiment af pedalspande og bestil din favorit billigt og smart online her på Trademax.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne