Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 48 produkter
12

Populære filtre

Hos os på Trademax finder du smukke glasvitrineskabe til at indrette dit hjem med. Et glas vitrineskab er ikke kun et smukt opbevaringsmøbel, det giver dig også mulighed for at vise skrøbelige genstande, som du holder af. Ordet "vitrine" stammer oprindeligt fra det latinske "vitrum" og det franske "vitrine", som betyder glas eller montre, og det er netop glasset, der gør et glas vitrineskab så specielt. Glasset beskytter de ting, du gerne vil beskytte mod snavs og støv, samtidig med at du kan se dem og nyde dem hver dag. Typisk opbevares porcelæn, glas eller dekorationsgenstande i et glas vitrineskab. Det er sjovt og effektfuldt at bruge vitrineskabet til at vise smukke stilscener og bøger frem og på den måde vise din personlighed i din indretning.

Hvor kan jeg placere et glas vitrineskab?

Et vitrineskab med glas er let at placere, da det giver et luftigt indtryk. Hvis du vælger et af de vitrineskabe med glas, som vi har hos Trademax, kan du placere det i stuen eller i hallen og montere belysning i skabet. Vitrineskabene findes i mange forskellige designs og modeller, både som mindre væghængte skabe og større skabe, der står på gulvet.

Hvad kan jeg opbevare i et vitrineskab glas?

Et vitrineskab med glas er til at opbevare smukke ting, som du holder af, men som du ikke vil gemme væk i et skab eller en skuffe. Du kan placere smukke bøger, souvenirs eller antikke ure i skabet. Hvis du monterer belysning i dit vitrineskab med glas, bliver det et spændende sted med smukke dekorationer, samtidig med at det giver punktbelysning i rummet.

Hvad er fordelene ved et glas vitrineskab?

Vitrineskabe med glas er dekorative og interessante møbler og giver en virkelig personlig følelse til rummet. Du får en praktisk opbevaring samtidig med, at du kan vise dine smukke ting frem. De vitrineskabe, du finder hos os på Trademax, findes i så mange forskellige modeller, at du kan finde det perfekte skab til dit hjem.