Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 8 av 8 produkter

Populære filtre

Et vitrineskab er et elegant møbel. Ordet vitrine kommer fra det franske ord for glasrude og definitionen af et vitrineskab er at det har skabslåger af glas eller glasruder. Det er normalt at have et vitrineskab i køkkenet hvor man opbevare sit fine porcelæn. Det er elegant at matche med den øvrige indretning i køkkenet. Har du for eksempel indretning i eg, er det fint med et vitrineskab i eg.

  • Hvad skal man bruge et vitrineskab til?

    Man kan opbevare alle mulige ting i et vitrineskab. Mange bruger skabet til fine glas og service. Man kan også placere et vitrineskab i eg i stuen og måske lave det til en ekstra bogreol til yndlings bøgerne. Eller hvorfor ikke bruge vitrineskabet som ekstra opbevaringsplads og gem mapper og andet væk, som du ikke vil have stående fremme? En sjov idé er at gøre vitrineskabet en plads til ting man samler på.
  • Hvordan skal jeg matche vitrineskabet til resten af indretningen?

    Mange vitrineskabe medfølger i en møbelserie så du kan købe reoler og bænke i præcis samme stil. Et vitrineskab passer også fint helt isoleret i midten af en væg. Har du indretning i eg vil et vitrineskab i eg matche fint med rummets øvrige stil.
  • Kan jeg købe vitrineskabe af eg hos Trademax?

    Ja, du kan købe vitrineskabe af eg hos os på Trademax. Vi tilbyder vitrineskabe i forskellige højder og bredder. Vil du købe et vitrineskab i malet eg så finder du det hos os.